Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom de zomer de beste tijd is om single te zijn

1 min
Het is zomer en zelfs in Nederland hebben we al weken een mediterraans klimaat. Heerlijk! Juist deze periode is perfect om vrijgezel te zijn en wij leggen je uit waarom!

Vakantie

Je kunt op vakantie gaan wanneer en waarheen je wilt. Als single kun je genieten van al het mannelijk schoon dat op de vakantiebestemming rondloopt zonder rekening te houden met het thuisfront.

Let's party

In de zomer worden er ontzettend veel leuke festivals en feestjes georganiseerd. Eindelijk weer eens de mogelijkheid om flink los te gaan met je vriendinnen.

Zomerkriebels

De zomerkriebels voel je in het voorjaar al. Je hebt weer zin om naar buiten te gaan, dingen te ondernemen en erop los te flirten. Als single heb je de winter voornamelijk binnen doorgebracht. Nu mag je eindelijk weer op pad om ongeremd mannen te versieren.

Meer kans om mannen te ontmoeten

Net zoals jij, hebben de meeste mannen de winter binnenshuis doorgebracht. Maar in de zomer zijn deze mannen weer buiten op het terras, in het park, op het strand of op een van de vele feestjes te vinden. Dit maakt het veel makkelijker een leuke man te ontmoeten!

Het jachtseizoen is open

Je zult vast wel gemerkt hebben dat mannen in de zomer veel meer bezig zijn met vrouwen versieren. Alleen maar positief voor jou als single. Bring them on!

Het bed voor je alleen

In de winter is het heerlijk om een man naast je te hebben die als een warme kruik tegen je aanligt. Daarentegen is het in de zomer héérlijk om alleen te slapen. Geen zwetend lichaam tegen je aangeplakt tijdens een van de vele zwoele en warme zomernachten. _________________________________ Lees hier alle blogs van Annet! Of lees meer van haar op danseninhetwater.com
Reacties
Categorieën