Happy singles
Happy singles
1 min

5x goedbedoelde adviezen waar je als single niks mee kunt

1 min
Je bent al een tijdje single en je vindt het wel prima zo. Zo nu en dan heb je een date. maar de juiste man lijkt er gewoon (nog) niet tussen te zitten. Vrienden, familie, collega’s en kennissen zouden graag zien dat je een relatie hebt, omdat ze denken dat je dan gelukkiger bent. Ze hebben de neiging om je goedbedoelde adviezen te geven maar eigenlijk schiet je daar niets mee op. Dit zijn de 5 goedbedoelde adviezen die je als single girl niet meer aan kunt horen:

1. Het komt wel goed

Alsof je leven als single lady niet goed is op dit moment?

2. Ik snap niet waarom je nog single bent, je bent zo’n leuke meid

Je vind jezelf ook best een leuke en aardig meid en komt genoeg mannen tegen. Maar die ene man waarvan je denkt: yes met jou wil ik mijn leven delen ben je gewoon nog niet tegengekomen.

3. Je moet meer daten

Mag je dat even zelf bepalen? Als je elke man moet daten die je ontmoet en waar je het best gezellig mee hebt houd je geen vrije tijd meer over.

4. Mis je geen man in je leven?

Ja, soms mis je een man in je leven. Bijvoorbeeld als je een pot appelmoes niet open krijgt, je zeult met die zware boodschappen tassen of er een lamp vervangen moeten worden. Maar op alle andere momenten vind je het wel prima.

5. Je moet niet zo kieskeurig zijn en meer mannen een kans geven

Omdat je weet wat je wilt ben je schijnbaar kieskeurig. Je koopt toch ook geen spijkerbroek die net niet past? Waarom zou je dan wel een relatie beginnen met iemand die niet goed bij je past? _________________________________ Lees hier alle blogs van Annet! Of lees meer van haar op danseninhetwater.com
Reacties
Categorieën