Happy singles
Happy singles
1 min

Vriend of friendzone?

1 min
Als single is het niet altijd makkelijk om een leuke man te vinden. Je hoort je vriendinnen het al zeggen: ‘Je bent wel kritisch hoor.’ Maar wat is er mis met een beetje kieskeurig zijn? Een leuke man vinden is gewoon serious business. En als je dan een leuke hebt gevonden kom je erachter dat het toch meer een goede vriend blijkt in plaats van boyfriend-material. Waar zit dat verschil precies in?

Fysieke aantrekkingskracht een must

Ken je dat gevoel? Dat als hij je appt dat hij over vijf minuten bij je is, je lichaam in actie komt? Je hart bonst, je kijkt nog eens een keer extra in de spiegel. Je oren zijn alert op elk geluid maar toch duurt het nog lang voordat hij eindelijk aanbelt. Je doet open en je valt zowaar in katzwijm. YES! Het is die spanning die je wilt voelen en ervaren, je wilt hem het liefst altijd zoenen of aanraken. Je wilt... hém!

Aan de man

Ping! Weer een whatsapp van hém. Die jongen die je kortgeleden tegen het lijf liep. Eigenlijk had je eerst nog geen oog voor hem maar hij speelde zich slim in de kijker. Samen eten, samen naar de film. Het kon allemaal en het leek wel vanzelf te gaan. Jullie konden blijven praten en hadden hetzelfde gevoel voor humor. Best een leuke vent, hoor je jezelf denken.. maar toch, toch klopt er iets niet. Er mist iets.

Bij twijfel niet doen

Je mist die spanning. Hij is wel leuk, maar daar blijft het bij. Je realiseert je dat je toch niet helemaal warm wordt als hij voor je staat. Liefde? Je vindt hem leuk, maar dan meer leuk om samen te eten of naar de film te gaan, maar tot echte committent komt het niet. Je weet en voelt dat je die fysieke aantrekkingskracht mist. En laat dat nu nét een heel belangrijk ingrediënt zijn om überhaupt verliefd te kunnen worden. De twijfel slaat toe en dat is nooit een goed teken. Van boyfriend-material naar friendzone.

Eigenaardig spel

Het is gewoon geen gemakkelijke opgave om je perfecte partner te vinden. Flirten, daten, liefde; het blijft een eigenaardig spel. Een spel waarin gevoelens, verwachtingen en verlangens centraal staan. De spanning, the game van aantrekken en afstoten en de chemie tussen jullie twee evengoed heel belangrijk is. Het is het totaalplaatje dat zorgt dat jij voor hem wilt gaan en hij voor jou. Maar als je voelt dat alles klopt, dan is twijfel nergens meer te bekennen! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Wavebreakmedia

Reacties
Categorieën