Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom mannen met krullen sexy zijn!

1 min

Wij vrouwen hebben het geregeld over gespierde lichamen, mannen met humor, de prins op het witte paard etc etc. Natuurlijk allemaal ontzettend aantrekkelijk, maar nu even niet. Vandaag brengen wij een ode aan de man met de krullen. Vier redenen waarom krullenbollen zo leuk zijn!

Mannen met krullen zien er gelijk creatief uit

Niet alleen op het gebied van hun kapsel weten ze hoe ze er zo relaxt mogelijk bij moeten lopen, ook hun kledingstijl is vaak lekker nonchalant en hip. In gedachten kun je hem zo uittekenen in zijn All Stars, vale jeans en leren jack. En wat dacht je van zijn krullen in combinatie met een drie-dagen-baardje?! Het toppunt van sexyness! Yasss!

Woelen en kroelen met krullen

Alle mannen doen het, wanneer ze een sigaretje staan te roken of in de kroeg een leuke chick zien binnenkomen; hij strijkt zijn hand onverschillig door zijn haren. Stiekem zou jij het liefst door zijn warrige bos willen woelen, maar je kunt je net inhouden voordat je als psychopaat aangemerkt wordt. krullen-man

Als zijn krullen dansen in de wind

Is jouw vent gezegend met een goede coupe met slag? Lucky you! Hij hoeft namelijk niet altijd zijn haar strak in de plooi te doen met een grote homp gel of wax, want zijn style komt het beste uit als het op zijn puurst is. Want van die krullen die dansen in de wind, daarvan maak je toch stiekem zelf ook een vreugdedansje?

Bekende krullen

Mannen met krullen zijn in goed gezelschap, neem nu Michiel Huisman, Benja Bruining of Kay Nambiar. Do we need to say more?! Heb je jouw krullenbol nog niet ontmoet? Dan moet je nog maar even vermaken op het web. Maar hee, dan heb je ook wat, want check deze insta met curly dudes even. Deze heren zijn zeker een lust voor het oog!

Kortom, wij concluderen: Krullen zijn om te smullen! Op welk kapsel val jij?

_________________________________

Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën