Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom je het beste kunt flirten in de sportschool!

1 min
Ja, shinen en sporten tegelijkertijd, dat kan! In de sportschool werk je jezelf nu eenmaal in het zweet en daar hoort een warrig kapsel en af en toe een rood hoofd bij. Maar wees niet getreurd. De mannen hebben dat net zo en dat schept een band! Als je dat accepteert zul je zien dat flirten in de sportschool super leuk is!

Mannen bieden graag hulp!

Al die apparaten in de sportschool. Soms word je er toch gek van? Misschien sleur je jezelf elke week weer met moeite naar de sportschool voor je wekelijkse work-out op de crosstrainer. Maar in die hoek, waar alle krachtpatsers zich in het zweet werken, houd jij stiekem een paar knapperds in de gaten. Je bent toch best wel benieuwd hoe die apparaten werken in de buurt van die handsome kerels. Go for it! Doe het gewoon een keer. Check die fitnessapparaten en vraag de eerste de beste knappe kop of hij je even wil helpen. Zeker weten dat hij de eerste minuten helemaal van jou is. En wat is er nu leuker dan een personal trainer, girls!

Keep smiling

Het is zo simpel. Flirten valt of staat met een leuke glimlach. Wanneer je helemaal tot het gaatje bent gegaan op de loopband of als je jezelf net in het zweet hebt gewerkt met fitness dan is die glimlach er niet altijd. Maar toch, probeer in je pauze die leuke glimlach op te zetten. Wedden dat die mannen dan stiekem nog een keer extra naar je kijken?

Routine

Waar je je in de kroeg nog wel eens afvraagt of je die leuke gozer nog een keer tegenkomt is dat in de sportschool iets eenvoudiger. De meeste mannen hebben een vast schema als het op sporten aankomt. Maak daar gebruik van! Elke week gaan sporten en weten dat je die fijne vent weer tegen het lijf loopt maakt je fitnessrondje des te leuker! En bovendien, fitte mannen houden van fitgirls! Dus de eerste klik is er al! Waar flirt jij het liefst? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën