Happy singles
Happy singles
1 min

De lentekriebels; zo krijg je ze!

1 min

De krokussen staan weer in bloei, de vogels zijn je natuurlijke wekker in de ochtend en het is langer licht. Iedereen oogt relaxt, happy en sexy. Je kunt je festivalagenda weer gaan samenstellen en je garderobe lekker downsizen. Oftewel een goede start van het flirtseizoen. Wij geven je tips om in no time de lentekriebels te krijgen, let the spring begin!

Het eerste terrasje is een feit

Je hebt het vast ook al gemerkt, het is langer licht buiten en dat biedt een tal van nieuwe mogelijkheden. Ga na het eten nog lekker een rondje wandelen of geniet onder de heater van je eerste witbiertje dit jaar. Proost!

Tijd voor nonchalante jackies en hippe sneakers

Weg met al die laagjes, wollen truien en dito jassen. Hallo lente! Je hebt natuurlijk niks meer in de kast hangen wat je met dit weer aan kan doen dus zit er niks anders op dan legaal de winkels afspeuren naar nieuwe outfits. Want van shoppen krijgen we nooit genoeg toch? Natuurlijk kun je ook dit seizoen niet zonder je hippie sunglasses, een lekker jackie dit je overal op kunt doen en hippe sneakers. En bovendien komt het festivalseizoen er weer aan: dansen, springen en flirten in je zojuist gescoorde festivaloutfit!

Sporten in de frisse buitenlucht

Fitness, spinning, bodybalance, het kan allemaal in de sportschool. Maar nu is het lente! Zonde om dan in een muf gebouw als een sportschool je dagelijkse calorieën te verbranden. Maak je sprintjes lekker buiten! Pak die vitamine D en frisse lucht lekker mee. En het is nog gratis ook!

FestivalFever

Denk jij ook met liefde terug aan die geweldige festivals van vorig jaar? Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten. Koningsdag, Bevrijdingsfestival en al je andere favoriete feestjes; ze komen er weer aan! Zeker weten dat je zo die lente vibe wel voelt.

Je eerste ijsmomentje

Heb jij hem al gehad? En welke smaak is jouw favoriet? Vanille, boerenjongens of toch hardcore chocola? Je eerste lente ijsje eet je natuurlijk niet voor de winkel op het bankje. Nee, het eerste ijsje mag gevierd worden! In de zon en in het park welteverstaan. Zoek een plekje tussen de krokussen, zet je allerfijnste playlist aan, zonnebril op en genieten maar!

 _________________________________ 

Lees hier alle blogs van Floor!

Reacties
Categorieën