Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Wat de lente met ons libido doet!

2 min
Wist je al dat vrouwen meer zin in seks hebben in de lente? De dagen zijn langer, het zonnetje schijnt en iedereen is buiten. Allemaal dingen die iets met ons libido doen. Maar hoe komt dat nou precies? Wij gaan het je uitleggen!

Vrolijk

‘Iedereen is vrolijk’ hoor je mensen wel eens tegen elkaar zeggen als het mooi weer is. En dit is natuurlijk ook zo! Als het zonnetje schijnt trekt iedereen er massaal op uit en zijn we gezellig buiten met z’n allen. Omdat je een vrolijke uitstraling hebt, trek je ook vrolijke mensen aan en dit zou er wel eens voor kunnen zorgen dat jij je vrolijke stoute schoenen aantrekt in een gekke bui en EINDELIJK eens op dat lekkertje afstapt.

Flirten

Zonnebril hier, zonnebril daar. De één nog groter als de ander. Je kunt je er heel goed achter verschuilen, maar je kunt die mooie, grote bril ook zo ontzettend goed gebruiken als flirtmateriaal. Jij zet je zonnebril namelijk even op een subtiele, opvallende manier op je neus en kijkt met je grote ogen van top tot teen naar dat lekkertje. Reken maar dat hij terug flirt.

Sexy

Het lente zonnetje zorgt ervoor dat je een lekker kleurtje kweekt en dat kleurtje vind jij jezelf helemaal niet verkeerd staan. Je bent tevreden als je in de spiegel kijkt en die tevredenheid straal je ook uit. Je voelt je zelfs stiekem wel erg sexy. En dat merken de mannen ook…

Kleding

In de winter voel je je af en toe net een opblaaspop. Zoveel kleding om dat lichaam! In de lente daarentegen gaat er wat meer kleding uit en kun je wat meer van jezelf showen. Mix en match er flink op los en zorg er gewoon voor dat je opvalt. Reken maar dat die mannen je graag aan willen raken.

Terrasje

Lekker even een terrasje pakken. Dat kan in de lente! Je begint netjes met een kop koffie, maar uiteindelijk neem je toch een lekker, koud wijntje. De combinatie alcohol en zon zorgt ervoor dat jij iedereen en alles leuk vindt. De adrenaline giert door je lichaam en jij hebt ZIN, heel veel ZIN.

Kriebels

Je vindt jouw vriend ineens een stuk aantrekkelijker. Komt dat door die sexy zonnebril van hem? Of misschien toch die blote benen? Er is maar 1 conclusie; jij hebt de lentekriebels te pakken en je wilt…..HEM.

Genieten

Ogen dicht, zon op je bol en denken aan de mooie dingen van het leven. Het klinkt heel suf, maar je wordt er stiekem een soort van opgewonden van. Je hebt ineens weer zin in die dingen, waar je in de winter helemaal niet aan moet denken. Dat de lente wat met ons doet maken deze dingen wel duidelijk. Maar wist je ook dat er veel stellen uit elkaar gaan in de lente? Des te meer redenen om flirtend de lente door te gaan! Wij wensen je alvast een hele warme, sexy en avontuurlijke lente toe! Wat doet de lente met jou? Wij horen het graag! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Flickr - Zoe

Reacties
Categorieën