Happy singles
Happy singles
1 min

De perfecte voorbereiding op HET jachtseizoen

1 min
Het jachtseizoen is weer geopend! En daarmee bedoelen wij niet de jacht op nieuwe kleding of hertjes. NEE, de jacht op die lekkere man! Het zonnetje schijnt, de temperatuur loopt op en de zomer is toch echt wel in aantocht. Zo bereiden wij ons voor op het jachtseizoen!

Be in shape

In shape zijn is misschien wel regel nummer één en ook belangrijk om je goed te voelen. Ga lekker sporten en zorg ervoor dat je strak in je vel zit. Je wilt natuurlijk wel kunnen shinen in je nieuwe zomerjurkje en bikini. En reken dan maar dat alle ogen op jouw gericht zijn. En dus ook die ogen van HEM.

Shave shave shave

Ja scheren ja! Want dat zomerjurkje kan alleen aan als je benen en oksels superglad zijn. En uh vergeet down under ook niet.

Lekker kleurtje

Verbrand je snel? Last van rode vlekken? Het zonnetje op je bol is niet altijd even prettig als je er niet goed tegen kunt. En die vlekken wil je gewoon echt niet. Neem eens een zonnebankje, zodat je alvast een lekker kleurtje hebt. En als je straks dan je date scoort hoef je niet continue te smeren met factor 'sun block'.

Sexy look

Zorg ervoor dat je een leuke zonnebril aanschaft. Het is namelijk ontzettend sexy om af en toe je zonnebril demonstratief af te zetten als jij een lekkertje ziet lopen. En, je blijft een beetje mysterieus.

Keep smiling

Lach, lach en lach! Mannen vinden het heerlijk om jou te zien lachen. Ze willen een zelfverzekerde, vrolijke vrouw die volop in het leven staat. Zie je jezelf al een klein sprongetje maken in je sexy zomerjurkje? Het is wel duidelijk. Wees sexy, zelfverzekerd, lach, vecht tegen die overtollige kilo’tjes en zorg er vooral voor dat jij geluk uitstraalt. De beste ingrediënten voor een prachtig jachtseizoen. Geniet van het zonnetje en die mooie mannen! Hoe bereid jij je voor op het jachtseizoen? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock - Masson

Reacties
Categorieën