Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

50 Shades of goedmaakseks

1 min
Jullie hebben ruzie gehad! En flinke ook. Eigenlijk weet je niet eens meer precies waar het over ging, maar feit blijft wel dat hij even niet meer zo blij met je is. Hoe maak je dit goed? Met goedmaakseks natuurlijk! Maar wist je dat er meerdere ‘tinten’ goedmaakseks zijn? Wij vertellen je welke zeker in de smaak zullen vallen.

Nog heel even praten

Dat hij jullie ruzie nog niet vergeten is merk je direct als hij thuiskomt. Hij kijkt je amper aan en is nog niet te genieten. Dat sexy avondje wat jij in gedachte had kun je nog wel even vergeten, want hij wil er eerst nog even goed over praten. Door hem tijdens de woordenwisseling sexy en ondeugend aan te kijken zal hij zeker een soort van afgeleid raken. Op het moment dat er een kleine glimlach op zijn gezicht verschijnt, val jij hem aan en begin je hem intens te zoenen. Jullie ploffen vervolgens op de bank en…….wow zo opgewonden was je lang niet meer geweest.

Hele dag appen

Je stuurt hem de hele dag al lieve, voorzichtige appjes. Je stelt je kwetsbaar op en laat hem merken dat de ruzie je heel erg spijt. Langzaam probeer je ook wat sexy teksten te appen en verleid je hem eigenlijk richting huis en daar wacht jij met een romantisch gedekte tafel en 50 Shades of Grey. En van deze film komt…..

Jij en lingerie

Jullie spreken elkaar de hele dag niet na de ruzie van gisteravond, maar je checkt wel even hoe laat hij ongeveer thuis is, zodat jij hem op kan wachten in je meest sexy lingeriesetje. De hele dag sta je voor de spiegel om al je setjes te laten passeren, zodat je zeker voor de juiste kiest. Stiekem is dit al best opwindend toch?

Huilen en knuffelen

Hij komt thuis en het enige wat jij kan doen is hem aankijken en huilen. Je valt in zijn armen en geeft hem een dikke knuffel. Het spijt me, fluister jij heel zachtjes in zijn oor. Deze knuffelpartij eindigt…..in bed! Juist ja! Het zijn er geen 50, maar wel de populairste soorten goedmaakseks. Het onderwerp seks is momenteel hot vanwege de 50 Shades film. Reden genoeg om je ruzie goed te maken met dit hotte onderwerp! Heb jij wel eens aan goedmaakseks gedaan? Wij horen het graag! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock - Artem Furman

Reacties
Categorieën