Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Dit zijn de voordelen als je zijn minnares bent

1 min
Heb je als minnares alleen maar te maken met nadelen? Nee hoor! Wij zetten namelijk in tegenstelling tot ons vorige blog, ook de voordelen van minnares zijn op een rijtje.

Alleen de lusten

Niet de lasten, maar wel de lusten. Ja daar komt het eigenlijk in het kort op neer. Jullie hebben het altijd leuk als jullie bij elkaar zijn en ruzie is er eigenlijk niet, want daar zien jullie elkaar te weinig voor. Je kunt rustig genieten van alle aandacht die je krijgt van hem en hoeft het niet te hebben over de dagelijkse rompslomp.

Goede seks

De lusten, juist! De focus ligt op het hebben van seks met elkaar en wat voor seks?! Dit is duidelijk iets wat hij mist bij zijn partner en dus gaat hij er helemaal voor bij jou. En jij vindt dit uiteraard helemaal niet erg, want je hebt hier heel bewust voor gekozen. Je geeft jezelf helemaal en ontdekt nieuwe dingen. Eigenlijk leer je jezelf een beetje kennen op een andere manier. En als je daaraan denkt, moet je stiekem toch een beetje blozen.

Openbaar

In het openbaar iets doen samen is heel erg lastig. Eigenlijk doen jullie dat liever niet. Maar als je het dan toch een keer doet, is het mega spannend! Jullie mogen eigenlijk niks, maar proberen elkaar toch af en toe stiekem aan te raken.

Spel

Een goede minnares ziet de hele situatie als een soort spelletje. Jij bent tenslotte de sexy, verleidelijke minnares en jij hebt altijd het doel om hem over te halen om naar je toe te komen. Je weet namelijk dat hij in het weekend nooit alleen zal zijn; dus stuur jij hem juist in het weekend sexy foto’s van jezelf. En inderdaad; hij voelt zich als een tijger in een kooi. Zeker weten dat hij na het weekend bij je op de stoep staat.

Jaloers

Als minnares kun jij alle kanten op. Je hoeft geen verantwoording af te leggen aan hem en dus mag jij ook gewoon je gang gaan met andere mannen. Als jullie het hier wel eens over hebben, merk je dat hij een beetje jaloers is. En stiekem is dit best schattig. Hij is fout bezig en jij laat hem graag inzien dat je de situatie geheel onder controle hebt en echt niet alleen voor hem beschikbaar bent. Of wel? Dat het leven van een minnares bestaat uit voor- en nadelen is wel duidelijk. Het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. Waarschijnlijk is het je overkomen en geniet je er stiekem ontzettend van. Zat dit in jou? Ja blijkbaar wel. Enjoy it en stop als het niet meer goed voelt. _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën