Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

De beste plekken voor seks in de buitenlucht

1 min
Fantaseer jij ook wel eens over een heerlijke vrijpartij in the open air? Er zijn een heleboel plekken te noemen, waarbij je kunt genieten van een frisse bries en hete seks, maar wij hebben voor jou de meest opwindende op een rijtje gezet!

Duinen

Zon, zee, strand, de favoriete termen van iedereen die van de zomer houdt. En dus ook zeker een favoriete hotspot om in de buurt van het strand seks te hebben. En omdat je niet wilt dat iedereen mee kan genieten, zoeken jullie een rustig plekje op in de duinen. Zeker weten romantisch, want op de achtergrond hoor je de zee. Neem wel even een kleedje mee, want dat zand tussen je billen is niet heel comfortabel.

Motorkap momentje

Op de motorkap! Juist ja! En op de motorkap kan het natuurlijk overal. Nou ja overal. De beste plek voor seks op de motorkap vinden wij een spannend, verlaten plekje. Ken jij vast wel ergens toch?

Park of bos

Even een wandeling maken met jouw liefje en hem vervolgens tegen een boom aanduwen en uitdagen voor een heerlijk potje… Ook hier is het even een rustig plekje vinden in de heerlijke natuur en gaan. Alhoewel rustig plekje…een plekje waar je betrapt kunt worden klinkt natuurlijk ook best spannend.

Auto

In de auto? Wat is daar buitenlucht aan? Nou wij bedoelen eigenlijk de cabrio. Dak open en jawel seks in the open air.

Festival

Als je echt voor een spannende plek wil gaan, zou je het eens kunnen proberen op een druk festival. Sleur dat lekkertje mee naar een plekje waar je toch nog de festivalklanken op de achtergrond hoort. Zo heb je dus echt seks op een festival. Enjoy! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock - Uros Jonic

Reacties
Categorieën