Happy singles
Happy singles
1 min

De 5 grootste Tinder irritaties

1 min
Tinder! Een leuke, toegankelijke datingapp. Wie kent het niet?! Met wat simpele handelingen ben je zo via je Facebook account aangemeld en vegen maar! Je kunt Tinder serieus gebruiken of gewoon voor de lol, maar reken erop dat je je ook aan bepaalde dingen op Tinder zal gaan irriteren. Wij zetten de grootste Tinder irritaties op een rijtje voor je!

Foto’s

Twee foto’s heeft hij. De eerste foto is een groepsfoto. Dus denk jij; wie is hij? En de tweede foto is…..helaas ook een groepsfoto. Wat heb je daaraan? Grrrr!

Te snel

Je veegt en veegt en veegt. Shit; je veegt te snel en dus veeg je zo een lekkertje weg. En je kan niet meer terug. Aaaaah. De makers van Tinder zijn slim en dus hebben die nu bedacht dat als je wat extra betaald in de maand, je wel terug kan. Dus…

Match

Je hebt een match! Yes! Jij vindt eigenlijk dat het hoort dat hij jou aan moet spreken, dus wacht je. Nou wij verzekeren je; je kunt heel lang wachten. Tinder mannen zijn namelijk helemaal niet zo van de oude stempel. JIJ moet het gesprek meestal beginnen namelijk.

Chatten

Eindelijk heb je een chatgesprek met je match. Het eerste wat hij zegt is; alles goed? Een gesloten vraag, juist. Dus moet jij het gesprek een beetje op gang houden. Irritant zeg. En zijn 2e vraag is: wat als we vanavond nou eens een romantisch avondje beleven en als het klikt we daarna eens lekker van elkaar gaan genieten? Euh ja, dat romantisch klonk heel leuk, maar eigenlijk komt het maar op één ding neer. En dames; zo brengen ze het echt helaas.

Verwijderd

Leuk, weer een match! Jij denkt; vanavond stuur ik hem even een berichtje. Helaas, hij heeft je al verwijderd. Waarom? Dat weet hij zelf waarschijnlijk ook niet. En herkenbaar? Wat zijn jouw grootste Tinder irritaties? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock - Aaron Amat

Reacties
Categorieën