Happy singles
Happy singles
1 min

5 redenen waarom een vakantieliefde scoren een makkie is

1 min
Het is zomer en dit betekent dat we massaal op vakantie gaan. En dus is het ook de tijd van de vakantieliefde. Tijdens jouw vakantie gaat het vinden van de liefde een stuk makkelijker dan tijdens jouw dagelijkse, drukke leven. Waarom? Wij zetten de 5 redenen voor je op een rij.

Tijd

Tijdens je vakantie heb je tijd voor de liefde en dit maakt het heel gemakkelijk om in een korte tijd een sterke band met iemand te creëren. Na een paar dagen heb jij het gevoel dat jij je vakantieliefde al jaren kent. Dit maakt het heerlijk relaxed.

Vitamine D

Dat vitamine D goed doet dat weten we allemaal en dus voel jij je happy als de zon op je bolletje schijnt. Je bent vrolijk, voelt je sexy en kunt eindelijk al die zomerjurkjes aan! Scoren maar!

Hey, jij ook weer hier?

Na een paar dagen op het resort weet jij wel zo’n beetje wie en wat er rondloopt en dat je op zo’n resort hem elke keer weer tegenkomt is logisch. En dus spring jij ook in het water als hij erin springt en ben jij ook gewoon toevallig je dessert aan het pakken als hij een rondje om het dessertbuffet maakt. Easy toch?

Alcohol

Slecht, maar oh zoo lekker die cocktails! Oeps…je drinkt er best veel tijdens je vakantie, want je neemt het er even goed van. En dat jij wat losser wordt van alcohol, dat merken de mannen op locatie ook.

Minder eisen

Je zoekt tijdens je vakantie niet jouw droomman, maar wel iemand om het daar leuk mee te hebben en dus hoef je niet jouw mega eisen lijst af te werken, maar ga jij gewoon voor dat gebruinde lekkertje wat er heerlijk uitziet in zijn zwembroek. Nou, makkie toch? Fijne vakantie! _______________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën