Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Tegelijk klaarkomen? Het kan!

1 min
We zien het vaak genoeg voorbij komen in films; een prachtige, opwindende scene waarin het koppel tegelijk klaarkomt. Jij wilt dit ook, maar hoe doe je dat in godsnaam? Misschien dat jullie met onderstaande tips wel een stukje dichterbij jullie dubbele orgasme komen.

Voorspel

Voordat jullie je storten op de daad, is het belangrijk dat jullie beide heel veel zin hebben. Het voorspel is daardoor bijna net zo belangrijk als de daad zelf. Skip het voorspel zeker niet, maar neem er uitgebreid de tijd voor. De daad zal alleen maar heftiger en lekkerder zijn als jullie heel veel zin hebben in elkaar.

Klaarkomen tijdens de daad

Het is natuurlijk belangrijk om voor jezelf te weten hoe je überhaupt klaarkomt tijdens de seks. Dat is namelijk voor veel vrouwen al een mission impossible. Zoek voor jezelf het standje op, waarbij alles goed gestimuleerd wordt en wat vooral daar down under heerlijk aanvoelt.

Standje

Het standje waarbij alles goed aanvoelt heel erg belangrijk om te zorgen dat jullie tegelijk voor dubbel genot kunnen gaan zorgen. Je zou bijvoorbeeld voor een standje kunnen kiezen, waarbij hij zijn handen vrij heeft en deze kan gebruiken om jouw clitoris te prikkelen. Dit kan je natuurlijk ook zelf doen, maar het is wel zo spannend als hij dit kan doen.

Second change

In de meeste gevallen is het zo dat mannen eerder klaarkomen dan een vrouw. Laat hem lekker van zijn hoogtepunt genieten en zorg ervoor dat jij hem daarna weer opwindt, zodat zijn tweede keer tegelijk met jou zal zijn. Doordat hij zijn hoogtepunt al een keer heeft gehad, zal hij hiervoor de tweede keer meer tijd nodig hebben en dit geeft jou ook meer tijd om jouw moment te vinden.

Neem de tijd

Tot slot; neem de tijd! Het is helemaal niet raar als het niet in één keer lukt, maar blijf het gewoon proberen. De aanhouder wint zeggen ze. Enneh een beetje veel oefenen is helemaal niet erg toch?! Wij weten zeker dat door veel te oefenen de vonken er af zullen spatten in de slaapkamer. Rest ons alleen nog te zeggen; geniet ervan! Heb jij nog tips om samen tegelijk klaar te komen? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!

Foto: Shutterstock - Maksim Shmeljov

Reacties
Categorieën