Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Dit wil de vrouw in bed!

1 min
Ik hoor je denken: slapen! Heerlijk lang en lekker slapen. Maar daar hebben we het vandaag niet over, we bespreken wat vrouwen in bed willen van de man zodra het op seks aankomt.

Voorspel

Terwijl mannen in no time opgewonden en helemaal ready to go kunnen zijn, hebben vrouwen wat langer nodig om op te warmen en in de stemming te komen. Dit wordt nog wel eens vergeten of niet zorgvuldig genoeg opgepakt. Het is natuurlijk wel zo leuk als jullie tijdens de seks in dezelfde extase zitten, dus neem even de tijd om haar ook op dat punt te brengen.

Mannelijkheid

Hoewel vrouwen geregeld de spreekwoordelijke broek aan hebben in de relatie, willen we in bed toch vaak de mannelijke kant van de man zien. Het oergevoel mag helemaal terug komen dus een beetje dominantie vinden veel vrouwen stiekem toch wel erg opwindend.

Afwisseling

Omdat we na verloop van tijd van elkaar weten wat we lekker vinden en wat werkt, zijn we geneigd om de ander keer op keer op die manier op te winden. Je weet immers dat de ander op die manier geniet en klaar kan komen dus lekker safe om daarop in te steken. Maar juist daardoor kan er een sleur in je seksleven ontstaan. Dus probeer regelmatig afwisseling te zoeken en te vernieuwen. Natuurlijk slaat niet alles aan en kan het even wennen zijn, maar zorg dat jullie het spannend houden. Dat kan bijvoorbeeld ook door het gebruik van leuke gadgets of afwisseling van standjes of de plek waar jullie seks hebben.

De tijd nemen

Mannen hebben soms de neiging om iets te gehaast de vrijpartij door te stomen, als je het de vrouw vraagt. Tenzij je een vluggertje hebt, waarbij snelle seks het idee is, is het toch fijn om voor een avondje lekkere seks uitgebreid de tijd te nemen. Steek kaarsjes aan, zet een muziekje op, geef bijvoorbeeld en massage en neem lekker de tijd om elkaar te zoenen, betasten en in de stemming te komen.

Klaarkomen

Het lijkt er soms wel eens op dat klaarkomen voor mannen part of the deal is, terwijl het bij vrouwen komt zoals het komt. Dit terwijl klaarkomen voor vrouwen net zo lekker, dan wel niet intenser is, als voor de man. Dus yes, werk aan de winkel. Mannen, zorg ervoor dat zij ook klaarkomt, it takes to to tango!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën