Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

5 eenvoudige tips voor betere seks

1 min
Wellicht zijn jullie al een tijdje bij elkaar of wil je een nieuwe relatie gelijk een goede (seks)boost geven. Hoe fijn de seks ook is, soms is wat extra inspiratie voor betere seks welkom. Wij hebben 6 eenvoudige tips op een rij gezet die bijdragen aan een beter seksleven.

1. Praat irritaties uit

Om goed te kunnen genieten van de seks is het van belang dat jullie de dingen uit het dagelijks leven bespreken of uitspreken. Een kleine irritaties zijn of een ruzie hoort bij een relatie, maar zorg ervoor dat jullie het nadien ook weer goedmaken zodat er geen negatieve energie tussen jullie in staat. Je zult zien, hoe leger je hoofd, hoe beter de vrijpartij zal zijn.

2. Sporten

Er is een duidelijk verband tussen sporten en seks. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen na het sporten eerder opgewonden worden, dan de bankhangers onder ons. En wanneer je bloed op hoog tempo door je lichaam pomp, zullen orgasmes ook nog eens intensiveren. Bovendien zorgt sporten ervoor dat je beter in je vel zit (letterlijk en figuurlijk), waardoor de sekslust eerder aangewakkerd wordt. Dus hup, kom van die bank af en sweat that body.

3. Kom in de stemming

Voor mannen is het vaak geen probleem om direct 'startklaar' te zijn, vrouwen hebben daarentegen vaak een wat meer tijd nodig om in de stemming te komen. Een vluggertje op z'n tijd is helemaal prima, maar je zult merken dat de seks na een wat uitgebreider opwarm-sessie nóg lekkerder is. Om samen goed op te warmen kun je bijvoorbeeld samen knuffelen en kletsen op bed met kaarsjes en een muziekje aan of samen in bad of onder de douche gaan. En van het één komt het ander!

4. Wees spontaan

Doe eens iets anders dan dat je partner van je verwacht. Wacht hem op uit z'n werk in je mooiste lingeriesetje, verleid hem als jullie een film aan het kijken zijn of stuur hem opwindende smsjes. Juist die spontane momenten zal het vuur tussen jullie doen oplaaien.

5. Standjes

Al die honderdduizenden standjes die de revue passeren, jij ziet door de bomen het bos niet meer. Sterker nog, je kunt zelfs onzeker worden van het feit dat jij jouw been niet in zijn nek kunt leggen, terwijl de plaatjes doen geloven dat het een fluitje van heen cent is. Wij zeggen: pick your battles. Probeer eens in de zoveel tijd een nieuw standje uit die jou haalbaar lijkt om toch de afwisseling erin te houden, maar laat je niet gek maken door alle zogenaamde verwachtingen. Make it fun!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën