Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

5 gedachten die mannen hebben tijdens de seks

1 min

Wanneer je seks hebt, schakelen je hersenen -in de meeste gevallen- over tot het hebben van versimpelde gedachten. En dat geldt zeker ook voor mannen. In aanwezigheid van een naakte vrouw, worden de brainwaves van mannen redelijk voorspelbaar. Zeker als er ook seks bij komt kijken. Wij zochten uit welke gedachten mannen hebben bij een goede vrijpartij en dit zijn ze!

1. Ik had nog even willen douchen

Mannen willen eigenlijk -net als vrouwen- goed voor de dag komen. Waar wij ons mooi kunnen maken met make-up en verleidelijke lingerie kunnen aantrekken, zit dat bij mannen vooral in het douchen. En wanneer dat niet gelukt is voor aanvang van een vrijpartij, zullen mannen er in veel gevallen even bij stil staan dat ze toch wel graag nog even onder de douche hadden gewild.

2. Die borsten zijn heerlijk

'Och die borsten, wat zijn ze heerlijk. Ik wil ze aanraken, ik word daar zo opgewonden van'. Dit zijn de gedachten van menig man, wanneer jij naakt voor hem staat of ligt. Waar vrouwen vaak kritisch zijn op hun eigen borsten -zijn ze te groot, te klein en hangen ze niet te veel?- is het voor mannen vaak al snel goed. Borsten maken de meeste mannen opgewonden, ongeacht de cupmaat.

3. Hou hem omhoog

Als wij vrouwen onverhoopt even de aandacht verliezen tijdens de seks -'shit, morgen niet vergeten die vriendin te feliciteren'- dan is er geen man over boord. Je pakt de draad daarna weer op en niemand die iets merkt. Bij een man is dat anders, wanneer zijn spanningsboog afneemt of onder invloed van stress of drank kan zijn penis wel eens dienst weigeren. Het stijf houden van de penis heeft dan ook de grootste prio in zijn gedachten.

4. Zou ze het lekker vinden als ik...

Elke man heeft zijn eigen ideeën over de invulling van een vrijpartij, los van hetgeen wat jullie gebruikelijk doen. Dit kunnen dingen zijn die hij in het verleden gedaan heeft of wat hij gelezen/gezien heeft. Ook tijdens menig vrijpartij zal hij zich afvragen of jij het leuk zou vinden als hij één van die dingen zou proberen. Wellicht lijkt het hem spannend om eens iets nieuws te proberen -bijvoorbeeld voorzichtig in je tepel bijten- maar zal zich ook afvragen of dat normaal is. Die twijfel kan hem ervan weerhouden om jou spontaan te verrassen met een nieuwe move.

5. Dat was perfect

Na elke goede vrijpartij zal een man voldaan op bed neerploffen en zich beseffen dat het 'perfect' was. Niks geen 'wat als' of 'de volgende keer'... seks is seks en als dat goed is, is het goed. Je kunt hem niet gelukkiger maken.

Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën