Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Seks: Wat willen mannen?

2 min
Veel vrouwen vragen zich af wat mannen nou lekker in bed vinden. Heb je een vaste partner, dan kun je dit met elkaar bespreken. Ieder persoon heeft immers verschillende wensen en voorkeuren. Deze top 5 bevat sekstips waar veel mannen zich in zullen herkennen.

1. Vrouwen genieten

Mannen vinden het prettig om te zien dat de vrouw, of hun vrouw, geniet van de vrijpartij. Dit kun je laten merken door zachtjes te kreunen, aan te geven wat je prettig vindt en door je lichaamstaal. Ga er niet passief bij liggen, maar participeer actief in het samenspel. Zorg ook dat het licht kreunen niet overslaat in (te) hard schreeuwen, dit werkt juist averechts en wordt vaak beschreven als een turn-off.

2. Zij heeft de touwtjes in handen

Wanneer de vrouw de leiding neemt in bed zal dit menig man doen opwinden. Het moet niet bij het standaard pakket horen, een man wil zichzelf ook wel eens bewijzen, maar ter afwisseling mag je best wel eens de stoute schoenen aantrekken. Dwing hem om zijn handen bij zich te houden en neem uitgebreid de tijd om de spanning lekker op te bouwen. “Het wind mij wel op als zij alle touwtjes in handen neemt”, antwoordde Julian op de vraag naar zijn ideale vrijpartij.

3. Klaarkomen

Een beetje cliché misschien, maar elke man vindt het natuurlijk prettig om ergens in de vrijpartij klaar te komen. Het voorspel is voor hem een prettige start, de intimiteit een fijne bijkomstigheid, maar het orgasme is voor de man toch wel het ultieme genot. blow-job

4. Afwisseling in bed

Wat voor vrouwen is het misschien wel net zo belangrijk is als voor mannen; de afwisseling in bed. Probeer van je vrijpartij geen standaard ritueel te maken waarin voorspelbaarheid de boventoon voert. Juist de afwisseling en het niet weten wat er gaat gebeuren zorgt voor de spanning en opwinding. Wissel eens af tijdens het voorspel; verwen jij hem, hij jou, met of zonder extra speeltjes? Ga soms voor een opwindend vluggertje en gebruik de volgende keer uren de tijd voor uitgebreide massages en andere verwennerijen. Tot slot, probeer eens verschillende standjes tijdens de seks. Hoeft niet altijd, maar altijd het zelfde is ook een gemiste kans.

5. Regelmatig seks

Bij de een zal het libido wat hoger liggen dan bij de ander. Dat verschil zal tussen mannen onderling aanwezig zijn, maar zeker ook tussen mannen en vrouwen. Dat maakt natuurlijk niet uit, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Hoewel je misschien soms geen zin hebt in seks en het initiatief meer van zijn kant af komt, is het wel belangrijk dat je regelmatig de tijd neemt om elkaar te beminnen. De frequentie is afhankelijk van jullie behoeftes als koppel, maar houd de regelmaat er in!

Foto 1: Shutterstock - Conrado Foto 2: Shutterstock - MarishaSha

Reacties
Categorieën