Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

One-night-stand gehad, en nu?

2 min
Een one night stand gebeurt vaak in een opwelling en/of onder het genot van een aantal drankjes. Niks mis mee! Maar dan komt 'the day after', hoe te handelen? Wij geven tips!

Wanneer moet je een one-night-stand vermijden?

Even lekker seksen met een onbekende kan heerlijk en ook heel spannend zijn! Het geheime wapen van een one night stand is dat het primair om de seks gaat en dus niet om de chemie (wel in bed natuurlijk). Mocht je een jongen in de kroeg tegenkomen die iets bij je losmaakt en waarmee je een goede klik hebt, dan is het misschien goed om zo'n avontuur te vermijden. Wellicht krijg je daar later spijt van en kan er veel meer in zitten. Met zo'n kerel zou je eerder een keer een drankje kunnen gaan doen, wie weet waar dat op uitloopt!

De ochtend na de one-night-stand: help!

Ben je ontnuchterd en denk je 'help, wat een gare vent heb ik meegenomen!'.. maak dan dat je wegkomt! Sla het ontbijtje over, zeg hem vriendelijk gedag en RUN! Is hij bij jou? Geef dan aan dat je een druk programma hebt, schakel een hulpvriendin in en begin druk te bellen.

Blijkt hij ook the day after een lekker hapje?

Ben je de day after nog net zo amused over jouw aanwinst als bij aanvang van je avontuur, dan kun je nog wel even een douche en een ontbijtje mee pakken. Mits hij dat ook wil natuurlijk! Vertrek na het ontbijt rustig naar huis, blijf niet teveel plakken, dat kan irritatie opwekken. Man in ochtend van one night stand

Niet doen!

Begin de dag daarna nooit tegen je scharrel over eventuele spijt of met je betoog dat je 'dit normaal nooit doet'. Hij heeft daar geen boodschap aan dus bespreek dat lekker met je vriendinnen. Blijf tegen hem gewoon relaxed, je hebt er hopelijk van genoten en koester dat. Zo niet, volgende keer beter, geen man overboord toch?!

Nummers uitwisselen?

Moet je met je one-night stand je telefoonnummer uitwisselen? Hierover zijn de meningen verdeeld. Vind je hem leuk dan zeggen wij: doen! Laat subtiel een briefje achter op zijn tafel of -als hij bij jou is- in zijn broekzak. Het balletje ligt dan bij hem, gelijk een goede test om te kijken wat hij van jou vindt. Belt hij niet, jammer! Next.

Vaste scharrel is nog geen partner

Bij wederzijdse aantrekkingskracht kan zo'n avond natuurlijk goed uitlopen op een vaste seks partner, mits jullie hier beide achterstaan! Let wel op dat deze relatie gebaseerd is op seks en plezier voor twee, maar in principe niet uit liefde bestaat. Heb dus geen valse verwachtingen en mocht je hem toch leuk(er) gaan vinden.. geef dat dan tijdig bij hem aan.

Tip: Geen via-via'tje

Dames, let op dat jouw one-night-stand niet een vriend van je broer is of de neef van je beste vriendin. Awkward als je hem op de verjaardagen een handje moet geven ;) Trio - 1 vrouw met 2 mannen  

Foto 1: Shutterstock - Yeko Photo Studio Foto 2: Shutterstock - Vladimir Wrangel Foto 3: Shuttershock - HGPS

Reacties
Categorieën