Happy singles
Happy singles
1 min

Liefdestips voor singles

1 min
We kunnen er niet omheen, in dit seizoen wordt er wederzijds flink uitgecheckt. Maar hoe hark je jouw prooi binnen? Lees deze liefdestips!

Be happy

Misschien een beetje cliché, maar zorg ervoor dat je goed in je vel zit. Je zult direct merken dat dit een positieve uitstraling heeft op je omgeving en zo trek je eerder leuke dingen aan en dus ook mannen! Leg jezelf in de watten, organiseer een beauty dagje, trek een bijzondere fles wijn open en nodig je vriendinnen uit. Have some fun!

Online daten

Laten we het taboe eindelijk eens overboord gooien: online daten! Anno nu is dit algemeen geaccepteerd dus flirt er online lekker op los! Hartstikke makkelijk als je, geheel volgens de norm van deze tijd, druk bent. Je weet tenminste zeker dat iedereen daar vrijgezel is en het kost niet zoveel tijd. Spreek alleen af met de mannen die je echt interesseren, zo word je het niet zo snel zat.

Organiseer activiteiten

In plaats van thuis zitten en je te storten op werk en sporten moet je je nu juist gaan richten op sociale activiteiten. Daar worden we blij van! Dus verzamel je leukste vriendinnen voor een dagje strand, terras-hoppen, salsa avond of een andere leuk feestjes.

Zwemmen met zonsondergang

Sta niet droog

Zorg er voor dat je niet te lang 'droog' staat. In de breedste zin van het woord dan. Je kunt ook lekker met jezelf in de weer, dit hoeft natuurlijk niet perse met een man te zijn. Dus haal de vibo's maar uit de kast voor een gezond stukje me-time. Heb je wel een vent in de kroeg opgedoken, lees dan hoe je om moet gaan met je one-night-stand!

Pluk de vruchten van het seizoen

Een inkoppertje, maar dit is het seizoen om je kans te pakken. Iedereen is vrolijk, veel buiten en de vlinders fladderen overuren. Na zo'n lange winter heeft iedereen wel zin in een romantisch avontuur wat wellicht kan uitlopen op meer. Dus ladies; chillpakken uit, hakken aan en lets do it!

Foto 1: Shutterstock - Honored member Foto 2: Shutterstock - YanLev

Reacties
Categorieën