Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Seks in het donker of met licht aan?

1 min
Sommige hebben een sterke mening en anderen maakt het niet zoveel uit; de mate van licht tijdens de seks. Vrouwen vinden vooral kaarsjes erg romantisch, maar wat zeggen onze mannen ervan?

Het panel

Geert-Jan (28), consultant Coen (32), verkoopadviseur Bob (30), docent Frank (29), vastgoedmedewerker Julian (28), acteur

Wat mijn voorkeur heeft qua licht tijdens de seks?

Geert-Jan: Kaars, nachtlampje, ik vind t allemaal goed. Helemaal donker vind ik jammer omdat je elkaar niet kan zien en het is gewoon onhandig. Bob: Vind ik ook. Seks in het donker komt voor, maar heeft bij mij niet de voorkeur. Frank: Maar in het donker is het soms ook wel leuk omdat je niet precies ziet wat je doet en dat maakt het soms wat spannender, maar ook wel weer onpersoonlijker. Julian: Mijn voorkeur gaat zeker uit naar kaarslicht! Zeker. Lekker romantisch, maar uiteraard genoeg kaarsen dat je elkaar goed kunt zien. Geert-Jan: Het kaarsje is natuurlijk romantischer dan het nachtlampje, maar daar ben ik niet zo gevoelig voor.

"Vrouwen vinden kaarsjes fantastisch, dus beter voor de seks"

  Bob: Kaarslicht klinkt romantisch, maar vind ik weer niet zo praktisch. In deze zou ik dus voor het nachtlampje gaan. Ik zie mijn partner in bed toch wel graag een beetje in bed. Frank: Als er nog maar een klein beetje licht is, zodat je elkaar nog kunt aankijken. Seks met het licht aan Coen: Ik heb eigenlijk geen helemaal geen voorkeur, zoals het uitkomt. Frank: Eigenlijk moet ik zeggen dat kaarslicht of nachtlampje mij persoonlijk ook niet zoveel uitmaakt. Maar vrouwen vinden kaarslicht romantischer, denk ik. Geert-Jan: Als je als man een beetje nadenkt begrijp je dat veel vrouwen kaarsjes helemaal fantastisch vinden voor de sfeer, dus het is waarschijnlijk wel beter voor de seks.

Foto 1: Shutterstock - Forewer Foto 2: Shutterstock - Artem Furman

Reacties
Categorieën