Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

De sexy momenten van mannen!

1 min
Mannen, soms zijn het een stel slonzen, maar ook heel vaak kunnen wij vrouwen onze ogen niet van ze afhouden. Tijdens deze 5 momenten zijn mannen extra sexy!

1. Ochtend

's Ochtends met de laatste restjes slaap in de ogen, waterig koppie, blouse half open en het liefst een Jude Law bril op (van de film Holiday). Jep, dat vinden wij aantrekkelijk!

2. Sporten

Zwetende mannen die het liefst een hele stoere sport beoefenen zoals ice-hockey of rugby zijn erg hot! Vooruit andere sporten mogen ook, als ze maar lekker in beweging zijn en er fit uitzien!

3. Douche

Als een man sexy uit de douche komt wandelen, schoon is en de geur van aftershave nog om hem heen hangt, natte druppels op de rug en handdoekje omgeknoopt; dan worden wij vrouwen daar heus blij van. mannen-sexy

4. Nonchalante joggingsbroek

Op de zondagmiddag, jouw vent lekker door het huis met zijn joggingsbroek aan en zijn haar door de war. Zijn relaxte uitstraling en zijn nonchalance geeft ons een heerlijk ontspannen gevoel. Je krijgt spontaan zin om hem te kroelen.

5. Sexy in pak

De eerste 4 punten wanneer vrouwen mannen sexy vinden is voor de man vrij eenvoudig. Maar niet getreurd, als mannen flink uitpakken, hun pak aantrekken, haartjes in de gel en mooie schoenen aan dan is dat misschien toch wel het aller aantrekkelijkst!

Foto 1: Shutterstock - CURAphotography Foto 2: Shutterstock - Carlos Yudica

Reacties
Categorie├źn