Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

True story: Mijn Afrikaanse liefde

2 min
Ik ben een reiziger, een verkenner, een avonturist en een idealist. Ruim 6 jaar geleden landde ik voor het eerst in het, voor mij, nog onbekende Afrika. Spanning en sensatie bracht dat met zich mee, want het onbekende en het avontuur lonkte en trok me weg uit het vertrouwde en bekende Nederland.

Afrika

Van Zuid-Afrika, Mozambique, Ghana, Botswana, Zambia en weer terug naar Ghana, waar ik nu in totaal alweer 2 jaar woon en werk, moet ik toegeven dat ik ben gevallen voor dit donkere, geheimzinnige en eigengereide continent. Niet alleen haar oogverblindende natuurschoon met ver uitgestrekte landschappen, romantische zonsondergangen, magische sterrenhemels, maar vooral haar hartverwarmende mensen en hun levenshouding hebben me geraakt! Om nog maar niet te spreken over het Afrikaanse mannelijk schoon..

Afrikaanse mannen... oeh!

De eerste keer dat een Afrikaan mijn aandacht trok was al snel na dat ik in Ghana was aangekomen. Na weer een dag van zinderende hitte was het heel normaal dat de jongens hun t-shirt uittrokken in de afgekoelde avondlucht. Een van de mannen stond voor het lesbord de jongeren les te geven terwijl ik ze hielp met hun huiswerk. Toen hij zich omdraaide om wat op het bord te schrijven, bleven mijn ogen plots steken op zijn ontblootte bovenlijf... zo’n mannelijk rugtorso had ik nog nooit gezien! In het zwakke schijnsel van het licht viel het me op dat zijn ruggenwervel zo diep naar binnen lag en zijn rugspieren leken er als dikke lagen overheen gelegd. Het verwonderde me om te zien hoe zijn onderrug hol en smal was ten opzichte van zijn brede schouderpartij en hoe zijn kont rond en gespierd onder zijn smalle taille uitstak. Je kunt begrijpen dat ik niet langer 'bij de les was'! Sexy afrikaanse man

Waarom geen westerse liefde?

Waarom val je niet gewoon op iemand van je eigen land en cultuur? In mijn geval dus op een blanke oer-hollandse kaaskop. Nou het is ook niet zo dat ik mijn hele leven al van zwarte, sterke mannen heb gedroomd. In tegendeel, want op de lagere school viel ik op een jongen met rood haar en sproeten. Ontzettend knap vond ik hem! Op de middelbare school ben ik heel lang verliefd geweest op de blonde hunk waar elk meisje voor bezweek. Later kwam ik er ook achter dat het niet alleen om het uiterlijk gaat, maar dat het innerlijk minstens zo belangrijk is. En ik denk ook dat uitstraling voor mij een grote rol speelt; een open, jongensachtig gezicht met sprankelende ogen en een uitdagende, stoere blik. En als het even kan een zelfverzekerde lichaamshouding in een gezond en sterk (sportief) lichaam!

De eerste keer...

Terug naar mijn man; de grote liefde in mijn leven, die mooie, sterke en zorgzame Afrikaan, waar ik al vanaf begin 2009 onafgebroken van heb gedroomd. Ik heb hem bijna een jaar geleden ontmoet en we zijn nu meer dan een half jaar gelukkig samen. We raakte aan de praat en er was vrijwel meteen een ‘match’. We konden de hele avond wel door blijven praten, er was sprake van wederzijdse interesse naar elkaar en die onmisbare chemie van (lichamelijke) aantrekkingskracht, maakte me in de war. Maar ik kon me nog beheersen en hield mezelf onder controle. Het was een onvergetelijk avond waarin ik me vooral heel kuis heb gedragen. Al had ik het liefste meteen met hem de koffer in gedoken, lag ik s’nachts weer alleen in bed met een gloeiend en bonkend hart. We hadden gelukkig wel telefoonnummers uitgewisseld….   Wil je weten hoe Julia's avontuur afloopt? Lees in deel 2 over de spannende nacht met haar droomprins!

Foto 1: Shutterstock - Blend images Foto 2: Shutterstock - Mimagephotograpy

Vanwege privacyredenen zijn alle namen gefingeerd

Reacties
Categorieën