Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Lustopwekkend eten

1 min

Je gaat lekker koken voor je partner en wilt hier een romantische touch aan geven. Je hebt gehoord dat bepaald eten een natuurlijke afrodisiaca (lustopwekkend middel) bevat. Gegarandeerd een avond lang plezier voor twee dus! Hoewel de werking van dit 'afrodisiaca' niet wetenschappelijk bewezen is zeggen wij: probeer het en laat ons weten wat jouw bevindingen zijn!

Foto: For the love of food

1. Maak het romantisch

Hoewel onderstaande producten de lust zouden opwekken is de ambiance natuurlijk ook van groot belang. Het oog wil ook wat! Zorg dus voor een romantische sfeer door veel kaarsen te gebruiken, de tafel mooi te dekken, een rustig muziekje op te zetten en trek zelf ook iets moois aan. Zo sta je direct 1-0 voor en is de juiste mood gezet!

fleur flirt pioenrozen decoratieFoto: Nest Pretty Things

2. Voorgerecht: Oesters

Misschien zijn oesters wel het meest bekende lustopwekkend eten dat we kennen. Ze bevatten veel zink wat de productie van het mannelijk testosteron stimuleert. Niet iedereen is er gek op, maar wel extra speciaal om eens te proberen!

3. Hoofdgerecht: Asperges

Asperges zijn een ideale groente voor een lustopwekkende diner. Deze bevatten namelijk stoffen die het energielevel omhoog brengen wat bijdraagt aan een actieve vrijpartij. Oehlala!

4. Dessert: Chocola

Chocolade, wie is er nou niet gek op. Vooral vrouwen kunnen de verleiding nauwelijks weerstaan. Daarom is het ideaal om je driegangen diner af te sluiten met deze lekkernij. De cacao zou een stofje bevatten die een geluksgevoel verzorgd.

fleur flirt chocolade cake hartFoto: Pint Sized Baker

5. Drank: Wijn & Champagne

Serveer bij het eten wijn of champagne. Naast de romantische sfeer van deze dranken zouden er ook afrodisiaca in zitten. Bovendien brengt alcohol je in een losse stemming waardoor de remmen ’s avonds los kunnen gaan. Let op dat je niet teveel drinkt, dit zorgt voor vermoeidheid en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

fleur flirt champagne bloemen ijsklontjesFoto: Bona Clara

Andere lustopwekkende producten

Ben je niet gek op (een van de) bovengenoemde gerechten? Deze producten zouden ook een afrodisiaca bevatten dus varieer gerust met:
  • Amandelen
  • Artisjok
  • Avocado
  • Honing
  • Kreeft
  • (Kwartel)eieren
  • Perziken
  • Tomaat
  • Vijgen

Tip gratuit!

Eet niet teveel, dat zorgt voor een volle buik waarvan je moet bijkomen (het zogenoemde ‘uitbuiken’).  
Reacties
Categorieën