Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Origineel huwelijksaanzoek

2 min
Yes! Het is zomer en dat betekent dat de huwelijksaanzoeken weer in aantocht zijn! De zomermaanden en de vakanties blijken hiervoor toch het meest populair. Wij juichen dit alleen maar toe. Dus om de mannen op weg te helpen geven wij graag wat tips voor een origineel huwelijksaanzoek!

Verschillende type aanzoeken

Met een aanzoek kun je veel verschillende kanten op; je kunt een intiem aanzoek doen op een rustig plekje met z'n tweeën, je kunt er een geheel voorbereidde verrassing van maken of je pakt helemaal groots uit. Het maakt natuurlijk niet uit wat je doet, het is vooral belangrijk dat je doet wat bij jullie past! Het kan goed zijn dat je vriendin zich ongemakkelijk zou voelen als er veel mensen bij zijn (zoals op een toeristische attractie), dus probeer vooraf goed in te schatten wat zij leuk vindt!

Originele voorbeelden

Het leuke van een aanzoek op of in een vakantie is dat je daarna de tijd hebt om nog even op jullie roze wolk te blijven. Alle tijd om familie en vrienden te informeren, samen te dromen over de grote dag zonder dat je gelijk weer moet werken. Met dit in ons achterhoofd geven wij een aantal tips waarvan wij zeker JA zouden zeggen!

Picknick

Organiseer een romantische picknick voor twee. Pak even wat groter uit dan aan dan alleen een mandje en een kleedje. Kies kleden in haar lievelingskleur, verzorg eten en drinken van haar favoriete land, regel een muziekje, veel attributen en iets om een beetje beschut te zitten (tentje of klamboe). Zo’n picknick is een dikke yes! Origineel aanzoek

Weekendje weg

Neem haar mee een weekendje weg. Zo zijn jullie even helemaal uit het dagelijkse ritme wat ervoor zorgt dat jullie weer eens extra naar elkaar toe trekken. Je kunt echt uitpakken door bijvoorbeeld ervoor te zorgen dat jullie huisje of hotelkamer voorzien is van champagne, (veel!) kaarsjes, bloemen, lekkere hapjes en een muziekje. Laat het bad maar vollopen en het plaatje is compleet.

Op vakantie

Ben je in het buitenland, dan zijn er altijd vele romantische plekken waar je haar ten huwelijk kunt vragen! Wat dacht je van dat verlaten strandje, op safari in de lodge tussen de wilde dieren, bovenin die boomhut of tijdens die romantische boottocht. De setting kan bij voorbaat al niet meer stuk; jullie zijn ontspannen, zonnetje erbij en je kunt daarna lekker gaan borrelen & eten. Origineel aanzoek

Tips

Camera Vergeet niet je camera (of telefoon met camera) mee te nemen om na het aanzoek even een goeie kiek te maken van jullie! Zo'n stralende foto is altijd een mooie herinnering voor later. Champagne Regel champagne! Het hoeft niet perse op het 'moment supreme' te knallen, maar het is wel leuk om ergens die dag even de kurk te laten ploppen. Bewaar de kurk en schrijf er de datum op van het aanzoek, een leuke herinnering voor later. Gave website Ben je net ten huwelijk gevraagd? Kijk dan eventjes op ThePerfectWedding.nl. Deze te gekke site bevat alle informatie voor jullie trouwdag!

Foto 1: Shutterstock - Masson Foto 2: Simply Bloom Photography Foto 3: Shutterstock - Ditty_about_summer

Reacties
Categorieën