Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Je vriend verrassen

2 min
Je vriend verrassen is niet zo makkelijk als het lijkt. Worden zij net zo blij van een spontane picknick in het park als wij vrouwen of toch liever die tickets voor zijn favoriete elftal? Wij vroegen het aan de mannen zelf!

Het panel

Geert-Jan (28), consultant Coen (32), verkoopadviseur Bob (30), docent Frank (29), vastgoedmedewerker Julian (28), acteur

Waarmee mannen verrast kunnen worden?

Julian: Het zijn de kleine dingen die het leuk maken, het hoeft niet perse geld te kosten. Bob: Mijn vriendin kan me bijvoorbeeld blij maken met een overheerlijke maaltijd. Geert-Jan: Nee, het hoeft inderdaad niet direct duur te zijn. Waar ik ook heel gevoelig voor zou zijn is als mijn vriendin voor me zou zingen, natuurlijk wel op een gepaste locatie met goede timing. Hoewel ik niet weet of dat er ooit van gaat komen. Frank: Ik vind het ook altijd leuk om een kaartje of briefje te krijgen waarop een liefdesverklaring staat. Julian: Helemaal mee eens! Ik word ook ongekend blij als ik zomaar een briefje met 'ik vind je lief' in m'n tas vind! Geert-Jan: Je kan me ook verrassen als iets, waar je al een tijdje tegenop kijkt, ineens niet meer hoeft.  

"Ik word blij van een 'ik-vind-je-lief-briefje' in m'n tas"

  Frank: Maar het is ook altijd te gek om verrast te worden met een onverwacht weekendje weg of een vette activiteit. Coen: Misschien is het nog wel het leukst als iets echt speciaal voor jou gedaan wordt. Dus iets wat ík heel graag zou willen, wat niet perse een gezamenlijke wens is. Dan heb ik echt het idee dat ze het voor mij gedaan heeft. Bob: Zoals? Coen: Bijvoorbeeld een filmmarathon kijken of samen racefietsen. Vriend verrassen Geert-Jan: Ja, dingen die ze regelt die ik onwijs gaaf vind. Daft Punk, maar ook een vette film of mij meenemen naar een restaurant waar ik heel graag een keer heen wil. Julian: Of dat ze me ineens meeneemt naar Ajax! Maar dat zal wel een utopie blijven haha. Geert-Jan: Wat dacht je van tickets voor Nederlands-elftal?!  

"Tickets voor het Nederlands-elftal, dat zou te gek zijn!"

  Frank: Ik denk dat je echt verrast wordt als je iets als heel lang graag wilt, maar dat het te duur is of moeilijk is om aan te komen. Als mijn vriendin dat met veel moeite toch heeft weten te regelen en bijvoorbeeld cadeau zou geven bij een bijzondere viering zoals je afstuderen, huwelijk of jubileum ofzo. Dat is misschien wel de ultieme verrassing. Bob: Maar als je de vraag betrekt op je liefdesleven, dan zou ik weer enorm verrast kunnen worden door een spontane sekspartij op een gek moment van de dag. Geert-Jan: Of spontane, orale sex. Ik denk dat iedere man daar blij van wordt! Julian: Die vrouwen zullen wel denken haha, we begonnen nog zo bescheiden met lieve briefjes in de tas! Iedereen lacht

Foto 1: Shutterstock - Olga Pink Foto 2: Shutterstock - Ollyy

 
Reacties
Categorieën