Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Flirt jouw vriend ook met andere mooie vrouwen?

2 min
Ze zeggen dat jij de mooiste vrouw van de wereld bent en hoe lief het ook klinkt, wij zien altijd andere mooie(re) vrouwen voorbij komen. Maar zien onze mannen dat ook? En kijken ze hen na? Wij vroegen het ze!

Het panel:

Geert-Jan (28), consultant Coen (32), verkoopadviseur Bob (30), docent Frank (29), vastgoedmedewerker Julian (28), acteur

Of ik naar mooie vrouwen kijk?

Coen: Tuurlijk kijken mannen naar mooie vrouwen! Wie zegt dat hij dat niet doet, die liegt. Geert-Jan: Helemaal mee eens! Ik kijk zeker nog naar andere vrouwen en daar kan ik voorlopig ook niet mee ophouden. Maar dat is toch ook gezond denk ik? Dat zit nou eenmaal als man in je. Frank: Haha ja, dat denk ik ook. En dan kijk ik niet alleen naar mooie! Bob: Maar vrouwen zullen dat toch ook doen? Ik heb er helemaal geen problemen mee als mijn vriendin naar andere mannen kijkt. Coen: Zolang ze dat maar niet doet waar ik bij ben. Julian: Hmm.. ik vind het helemaal geen prettig idee als mijn vriendin de hele avond loopt te sjansen. Laat ik het zo zeggen: liever niet. Maar dat doe ik zelf ook niet. Ik kijk wel naar mooie vrouwen hoor, maar ik heb niet eens door als ze met me flirten! vriend flirt Bob: In het begin van de relatie had ik hier ook meer moeite mee, dan is het vertrouwen misschien wat minder groot. Maar ik zit nu al een langere tijd in een relatie en vind het geen probleem als ze zou flirten. Geert-Jan: Ach, van mij mag ze ook de hele avond ouwehoeren, flirten en dansen als ik het maar niet hoef te zien dan. Ik vertrouw haar wel dat ze niet te ver gaat. Frank: Ik denk ook dat flirten in een kroeg goed is voor je zelfvertrouwen en voor je relatie. Het is altijd goed om te bemerken dat je nog steeds goed in de markt ligt of dat je vriendin nog populair is. Een beetje flirten is toch ook nog vrij onschuldig? Julian: Ach ja, als zij wilt flirten moet ze dat ook lekker doen.

“Ze mag de hele avond ouwehoeren, flirten en dansen..”

  Frank: Flirten in de kroeg vind ik ook minder erg dan digitaal flirten, dus via facebook/whatsapp/sms/bellen ofzo. Dat vind ik echt not done. Bob: Dat noem ik ook geen flirten meer. Ik zou het niet waarderen als mijn vriendin haar nummer zou uitwisselen. Frank: Nee, hier is ook geen sociale controle meer en het gebeurd vaak buiten de partners rug om. Daarom is het misschien wel wat meer dan alleen flirten ja. Geert-Jan: Nummers uitwisselen of contacten aanhouden vind ik ook te ver gaan. Als iemand haar probeert te versieren dan is dat leuk voor die avond maar daarna is het over. Ik vind het raar als ze contacten aanhoudt voor het geval het uit zou gaan of zo. Dan ga je er niet van uit dat je bij elkaar blijft. Coen: Sluit ik me bij aan. De grens ligt wat mij betreft bij datgene wat jij ook niet leuk zou vinden als je vriendin dat zou doen. En andersom geld natuurlijk hetzelfde.

"Digitaal flirten vind ik echt not done"

  Julian: Ja, haar grenzen zijn natuurlijk wel hetzelfde als mijn grenzen. Het is niet dat mannen 'meer' mogen ofzo, maar volgens mij gebeurt dat in de praktijk ook niet. Bob: Haha nee, wij kunnen naar mooie vrouwen kijken maar volgens mij kunnen die vrouwen van ons er ook wat van! Frank: Zeker! Uitwisselen van telefoonnummers na flirt in bar

Foto 1: Shutterstock - Ammentorp Foto 2: Shutterstock - StockLite Foto 3: Shutterstock - Kzenon

Reacties
Categorieën