Mannenpanel
Mannenpanel
1 min

Hot en not tussen de lakens

1 min
Seks heeft in veel relaties in de loop der tijd een herkenbaar patroon gekregen. Toch weten we niet altijd wat mannen nou écht opwind of juist helemaal niet. Ons mannenpanel geeft vandaag hun mening over wat zij 'hot' en 'not' vinden in bed!

Het panel

Geert-Jan (28), consultant Coen (32), verkoopadviseur Bob (30), docent Frank (29), vastgoedmedewerker Julian (28), acteur

Wat vind jij een echte turn-on in bed?

Julian: Uhh.. heb je ff? (lacht) Frank: Nou, als ze laat zien dat ze er echt zin in heeft! Coen: Spontaniteit vind ik ook inderdaad erg belangrijk. Julian: Ja, dat je zelf niks hoeft te doen en zij alle touwtjes in handen neemt. Dat wind mij wel op. Bob: Gewoon lekker de tijd nemen voor elkaar. En een lekker luchtje op doen bijvoorbeeld. Geert-Jan: Maar ook als je een goede match bent qua zoenen, dat vind ik ook erg belangrijk. Daar kan heel veel aan gemaakt of gekraakt worden. Bob: Sowieso vind ik het creatief gebruik maken van de handen en mond een absolute turn-on!

"Een turn-on? Dat zij alle touwtjes in handen neemt!"

Vrouw bovenop in bed Frank: Het open staan voor nieuwe dingen vind ik ook opwindend. Niet al te gekke dingen he, haha, maar je snapt wat ik bedoel. En natuurlijk lijkt mij een trio met 2 vrouwen wel wat, maar ik weet niet of je dat moet doen als je een relatie hebt. Het lijkt mij, als vriendin zijnde, best vreemd om je vriend met een andere chick bezig te zien. Geert-Jan: Dat zijn wel weer de grote wensen haha. Maar gewoon een beetje gekreun vind ik bijvoorbeeld ook al erg opwindend, maar rare geluiden of te overdreven werkt averechts. Julian: Nou inderdaad, als ze keihard schreeuwt of totaal haar eigen feestje viert, dan is de pret bij mij ook gauw over. Bob: Haha ja, heel hard schreeuwen.. doe dat maar niet! Of wat dacht je van een slechte adem?

"Heel hard schreeuwen.. doe dat maar niet!"

Frank: Of andere lichamelijk onfrisheden. Geert-Jan: Ja, teveel haar op plaatsen waar het niet hoort. Oksels, buik (onder navel) en vagina dienen netjes gecultiveerd te zijn. Coen: Eens, maar ook als ze met de boodschappen van morgen bezig is dan is de lol er bij mij wel af. Frank: En als ze zelf helemaal geen initiatief neemt of onzeker is. Geert-Jan: Precies, ze moet er niet gaan bijliggen als een 'zeester' haha! Vrouw geen zin in seks

Foto 1: Shutterstock - Studio10Artur Foto 2: Shutterstock - Guryanov Andrey Foto 3: Shutterstock - Oliveromg

Reacties
Categorieën