Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Stomende seks onder de douche

1 min
Je kunt op heel veel verschillende plekken seks hebben. De meeste koppels doen het lekker in bed, dat is vertrouwd, comfortabel en privé. Toch is het spannend om seks op andere plekken te hebben, bijvoorbeeld seks onder de douche of in bad. Zo kun je je gelijk lekker afspoelen en het is gegarandeerd 'hot'! Hierbij 5 tips voor stomende seks in de badkamer!

1. Begin met elkaar rustig te wassen

Als je samen gaat douchen is het lekker om elkaar eerst even te wassen. Pak een lekkere douchegel en een grote spons en verwen elkaar daarmee. Zo ben je allebei lekker ontspannen en lekker fris.

2. 'Miss wet shirt'

Hoe spannend is het om met een (witte) shirt of blouse bij je vriend onder de douche te springen. Je shirt is in no-time nat wat jou zeker weten een hele sexy uitstraling geeft. Wedden dat hij niet van jou af kan blijven?!

sex douche

3. Vermijd het stromende water tijdens de vrijpartij

Als jullie allebei in de stemming zijn gekomen is het handig om het stromende water een beetje te vermijden. Dit maakt het stroef waardoor jullie minder goed 'glijden', je kunt ook een beetje glijmiddel gebruiken om het nog lekkerder te maken.

4. Gebruik een speeltje

Er zijn veel waterbestendige seksspeeltjes te krijgen, wat natuurlijk een leuke afwisseling is. Laat hem jou eerst hiermee lekker verwennen en ga dan stomend door naar stap 5.

5. Vrouw bovenop

Juist onder de douche is het heerlijk als de vrouw bovenop de man kruipt. Door de combinatie van water en zweet kun je lekker over zijn benen glijden waardoor het allemaal net wat makkelijker gaat dan in bed. Ontzettend leuk om je vriend op deze manier te verwennen, reken maar dat hij het warm krijgt! seks onder de douche

Foto 1: Shutterstock - Angel_Vasilev77 Foto 2: Shutterstock - OLJ Studio Foto 3: Shutterstock - Jeff Thrower

Reacties
Categorieën