Mannenpanel
Mannenpanel
2 min

Mannen over seks

2 min
De mannen van het panel hebben zich vandaag losgelaten over hoe hun ideale vrijpartij eruit zou zien. Must read!

Het panel

Toon (32), projectleider Stein (28), accountmanager Jasper (32), leraar Ron (33), jurist George (31), zelfstandig ondernemer

Mijn ideale sekspartij omschrijven? Hmmm....

Stein: Ik hou wel van voorspel, maar niet langer dan 10 minuten. Bijvoorbeeld in de keuken, op eettafel of in bed. Toon: Voorspel vind ik wel echt heel leuk, dus dat kan voor mij soms dusdanig lang duren dat het ook goed is als het daarbij blijft. Maar als het een vluggertje in de buitenlucht is, dan sla je het voorspel al gauw over. Het voorspel zit hem dan al in de vorm van de spanning die het met zich mee brengt. Jasper: Ik ben ook wel van een uitgebreid voorspel.

"Ik ben wel van een uitgebreid voorspel"

  Ron: Wat ik het meest ideaal vind, is als je gewoon merkt dat ze er zin in heeft. Dan is een vrijpartij het meest energiek en komt de rest vanzelf. George: De "mix" is voor mij het toverwoord. Afwisseling in seks houdt het leuk en spannend. Van uitgebreid de tijd nemen voor elkaar tot een wilde, snelle vrijpartij op zijn tijd. Als een vrouw het initiatief neemt is dat natuurlijk altijd fijn, maar de man heeft ook graag de touwtjes in handen. Toon: Ik vind het ook het prettigst als er op alle vlakken goed afgewisseld worden. Wie de touwtjes in handen heeft, waar en welke standjes... Stein: Afwisseling van controle is top. Heerlijk van elkaar genieten en tot een hoogte punt komen is het doel. Attributen kunnen leuk zijn, zolang de vrouw hier niet afhankelijk van wordt. Dat tast de mannelijkheid aan. vrijpartij Jasper: Ik vind het superfijn om de randjes en eigenaardigheden te ontdekken van bepaalde blikken en vind het leuk om fantasieën te delen. Ron: Een spannende locatie vind ik ook leuk, alhoewel dat er minder van komt als je al een aantal jaren samen bent. George: De locatie is voor mij niet bepalend en maakt het wat mij betreft ook niet beter of uitdagender.

"Na stomende seks: kusje & slapen"

  Ron: Na de seks nog een beetje kletsen is altijd gezellig, maar dan zonder toeters en bellen. Toon: Soms direct in slaap vallen na een vrijpartij moet kunnen, kan ook juist een heel goed teken zijn... Stein: Ik zeg: Na de stomende seks en kusje en slapen. George: Uitgebreid kletsen en/of knuffelen hoeft van mij ook niet zo daarna, maar om nou gelijk je rug toe te keren en als een blok in slaap te vallen dat is het ook niet. Gewoon lekker in elkaars armen liggen en langzaam in slaap vallen!

Foto 1: Shutterstock - Bart78 Foto 2: Shutterstock - Tony Bowler

Reacties
Categorieën