Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

8 realistische plekken voor spontane seks

2 min
Is de seks bij jou een beetje voorspelbaar en zou je wel eens wat meer out of the box willen denken? Dan zou een andere locatie een goede eerste stap kunnen zijn! Om je op weg te helpen hebben wij 8 plekken op een rij gezet, die zeker geschikt zijn voor een potje spontane seks!

1. In een hangmat

Heb jij thuis of op de plek waar je vakantie viert een lekkere hangmat tussen de bomen hangen? Katjing! Hoe romantisch, maar tegelijk ook spannend, is het om hierin seks te hebben? Zo ben je toch in de buitenlucht, maar de hangmat zal jullie voor een groot gedeelte afschermen van de omgeving. We like!

2. Badkamer

Onder de douche, in bad of gewoon ordinair op de vloer van de badkamer.. deze ruimte leent zich perfect voor een potje seks. Vaak sta je toch al (half) ontbloot in deze ruimte en de stap naar intimiteit is dan ook zo gezet. Met deze tips heb je in no time stomende seks onder de douche.

3. In de duinen

Seks op het strand of in de duinen is heel spannend omdat het in het openbaar is, maar daardoor ook heel opwindend. Juist het gevoel dat je betrapt kan worden, kan de sensatie verhogen. Zoek een plekje op tussen het hoge gras en neem er lekker de tijd voor. Onze voorkeur gaat uit naar een tijdstip waarbij het al donker is. Dan weet je zeker dat je geen verdwaalde hond of kind tegen het lijf loopt.

4. In de auto

De vrijheid die je kunt ervaren bij het autorijden kan heerlijk bevrijdend voor de geest werken. Ramen open, muziekje aan en gassen. Als je toch in deze stemming bent, waarom niet een keertje parkeren op een afgelegen parkeerterrein voor een vluggertje? seks-in-de-auto

5. Kantoorruimte

Bij seks op een kantoorruimte denk je natuurlijk als eerste aan het hebben van seks met een collega. Dat kan natuurlijk, zeker als jullie vrijgezel zijn. Maar met alle ZZP'ers van tegenwoordig, kan het ook zomaar zijn dat één van de partners beschikt over een eigen kantoortje. Hoe leuk is het dan om de ander daar een keertje te 'verrassen'...

6. Balkon

Die avonden, waarbij je urenlang met een wijntje op het balkon kunt zitten.. die lenen zich natuurlijk uitstekend voor dat extra stapje. Do we need to say more?!

7. Voor de openhaard

Ben jij een beetje afgekoeld door het gure weer in de winter? Zet dan -als je die hebt natuurlijk- de openhaard aan en kruip er lekker samen bij! Natuurlijk hoeft het haardvuur niet het enige te zijn wat jou zal opwarmen...

8. In een tentje

Kamperen is niet voor iedereen weggelegd, maar een vrijpartij in een tentje is dan wel weer ontzettend spannend. Voor je gevoel ben je alleen op de wereld, maar stiekem kan iedereen jullie makkelijk horen. Dat gevoel maakt het dan weer extra spannend! Bedenk wel dat je je lichtje moet uitzetten, anders zijn jullie ongewild het animatieteam van de camping!
Foto: Shutterstock
Reacties
Categorieën