Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Swingen; Jouw nieuwe lifestyle?

2 min
Heb jij de serie Nieuwe Buren al gezien? In deze serie over seks, liefde en de drang naar vrijheid worden Daan Schuurmans en Bracha van Doesburgh bevriend met hun buren Katja Schuurman en Thijs Römer. Zij blijken echter swingers te zijn en stellen voor samen eens te gaan swingen. Hoe gaat dit uitpakken?! Het is niet zomaar dat het thema swingen aan bod komt in een televisieformat. In Nederland lijkt het aantal swingers in de loop van de jaren steeds meer toe te nemen. Zeker nu het taboe -mede door het internet- steeds kleiner wordt. Zou het iets voor jou kunnen zijn?

Je sekshorizon verbreden

Het kan zomaar zijn dat jij en je vriend in herhaling vallen als het op seks aan komt. Nadat vele gadgets en diverse plekken de revue gepasseerd hebben, kijken jullie elkaar schaapachtig aan. What's next? Misschien zou swingen iets voor jullie kunnen zijn, maar het betreden van een onbekende wereld is toch altijd spannend.

Wat is swingen?

Onder swingen wordt het hebben van intiem contact met een ander koppel verstaan. Meestal is er sprake van seksueel contact in diverse samenstellingen, maar altijd op een gelijkwaardig niveau.

Waar kun je swingen?

De koppels die aan swingen doen, worden swingers genoemd en ontmoeten elkaar vaak thuis of in parenclubs. Veel parenclubs organiseren geregeld swingersavonden, waar je als koppel gewoon naartoe kunt gaan. Zijn jullie nieuwsgierig naar zo'n avond, zoek eens een club uit die aansluit bij jullie smaak en trek de stoute schoenen aan. Mocht je het niks vinden, dan kunnen jullie altijd weer naar huis gaan. Je bent nooit verplicht om handelingen te verrichten, dus als je nog twijfelt kun je gerust op zo'n avond even rondkijken.

Diverse vormen

Er zijn meerdere vormen van swingen mogelijk. Zo kun je met je eigen partner seks hebben, waarbij je een ander stel laat toekijken of met een ander stel ruilen van partner voor de seks. Bovendien kun je ervoor kiezen om het intieme contact in een aparte ruimte te laten plaatsvinden of bijvoorbeeld met meerdere partners tegelijk - een orgie - seks te hebben. Kortom, er zijn diverse vormen en je kunt doen waar jullie je prettig bij voelen.

Leuke oproep!

Recentelijk kregen wij de vraag of we eens een oproep konden doen voor een hele charmante, succesvolle, blonde en rokende man van 35 jaar uit de regio Amsterdam. Hij is op zoek naar een leuke vrouw die openstaat voor een swingersbestaan. Hij zou deze vorm van seksualiteit binnen een vaste relatie willen onderzoeken. Nu zijn wij natuurlijk geen datingwebsite, maar wel altijd uiterst enthousiast als het om liefde, daten en romances gaat! Dus bij deze! logo+po-1-PUUR Ben jij een vrijgezelle vrouw tussen de 25-32 jaar, sta je open voor swingen en heb je interesse om eens een drankje te doen met deze leuke man? Stuur jouw reactie en een recente foto naar info@puur-relatiebemiddeling.nl of neem een kijkje op PUUR-relatiebemiddeling. Zij zullen dit contact voor jullie verzorgen en wie weet komt daar iets heel moois uit. Wij hopen het!

Foto bovenin: Shutterstock - Kamil Macniak

Reacties
Categorieën