1 min

Tips om je fysieke aantrekkingskracht te vergroten

1 min
Hoewel liefde om gevoelens draait en 'de klik', kan je de natuur een handje helpen door je fysieke aantrekkingskracht te vergroten. Komt er een leuke man op je pad? Hou de volgende tips in je achterhoofd voor een verpletterende indruk!

1. Houding

Borstjes vooruit, lipjes getuit! Je lichaamshouding kan je persoonlijkheid versterken. Sta rechtop, schouders naar achteren en neem een open houding aan door in ieder geval niet met je armen over elkaar heen te staan. girls

2. Stop met jezelf te vergelijken

Stiekem doen we het allemaal, het eindeloos vergelijken met andere vrouwen. Probeer deze gedachtes te beperken, het maakt je alleen maar onzeker.

3. Geur

Geur speelt onbewust een rol in de aantrekkingskracht van twee mensen. Spuit jezelf niet plat met liters parfum, een goede lichaamsverzorging en een subtiel spraytje hier en daar is al voldoende.

4. Minimaliseer je onzekerheid

Probeer je onzekerheid niet teveel door te laten schemeren. Het beïnvloedt je uitstraling en weerhoudt je ervan je leuke zelf te zijn! girls-car

5. Oogcontact

Oogcontact is belangrijk om je interesse in iemand te tonen en kan behoorlijk wat spanning opbouwen.

6. Subtiele aanraking

Soms raak je iemand onbewust steeds subtiel aan als je degene leuk vindt. Het kan natuurlijk ook bewust, raak tijdens jullie gesprek bijvoorbeeld af en toe zijn arm aan.

7. Draag wat je fijn vindt

Draag altijd goed passende kleding waar jij je fijn in voelt want dat straal je ook uit! shopping   _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Kamil Macniak Gif: Tumblr

Reacties
Categorieën