Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

Wonen jullie niet samen? Dan herken je vast deze 7 voordelen!

2 min

Begrijp ons niet verkeerd, samenwonen vinden wij leuk. Te gek zelfs! Maar dat neemt niet weg dat je in de periode daarvoor erg kunt genieten van het feit dat jullie nog lekker je eigen stekkie hebben. Als niet-samenwonend-stelletje heb je namelijk ook vele voordelen!

1. De relatie blijft spannend

Als je niet samenwoont is het eigenlijk elke keer weer een feestje om elkaar te zien. Als je afspreekt neem je namelijk ook echt de tijd om samen door te brengen in plaats van dat ieder z'n eigen agenda afloopt en je elkaar 's avonds in bed weer eens aantreft.

2. Jouw inrichting, dus...

Hoe lekker is het om niet te hoeven steggelen over de inrichting? Zijn Playstation, stapels dvd's, cd's, Starwars collectie, Afrikaanse souvenirs, racefiets en dartbord hoeven jou prachtig gestylde inrichting niet te vervuilen. Hee, en als je toch niet hoeft te overleggen... schilder die muur lekker roze als je daar zin in hebt, leg je stapel magazines decoratief op de tafel en stal je collectie nagellak lekker uit over je make-up tafel. Gewoon, omdat het kan! roze-kamer-inrichting

3. Chocola en pizza night

Ken je die dagen, dat je de hele supermarkt leegtrekt met chocola en pizza's? Waarom? Omdat je een kutdag hebt gehad, je ongesteld bent, omdat je bent wezen sporten of gewoon omdat je daar zin in hebt. En nee, je hoeft dan geen verklaring af te leggen of stiekem die reep in je mond te proppen als hij niet kijkt. Just you, pizza's and chocolate!

4. Pyamadag

Heerlijk om de hele zondagmiddag in je onesie, je sloffen en je knot op je hoofd op de bank door te brengen. Niemand die je lastig valt of je probeert over te halen om toch nog iets te ondernemen die dag... onesie

5. Girls night kan ongestoord z'n gang vinden

Komen jou vriendinnen langs? Dan hoef je niet af te stemmen wanneer ze kunnen komen of aan hem vragen of hij die avond even met zijn vrienden wilt afspreken. Je vriendinnen kunnen ongestoord theetjes bij je komen drinken, elke dag van de week.

6. Geen opheldering over je uitgaven, schoenen of kleding

Ja oke, je kocht vandaag je derde paar Nike's en je weet zelf stiekem ook dat het een beetje overdreven is maar je kon ze gewoon niet laten staan. En dus ben je als een kind zo blij met je nieuwste aankoop! En guess what, deze blijdschap wordt niet de grond in gedrukt doordat je een discussie krijgt over jou exorbitante uitgavenpatroon, je uitpuilende kledingkast of jouw schoenencollectie. Heerlijk!

7. Netflix is yours!

Welke man begrijpt nou dat jij Gossip Girl gewoon nódig hebt?! Geen compromissen over welke serie jullie gaan volgen, als je Netflix aanzet kun je ongestoord kiezen tussen Gossip Girl, Sex and the City, Grey's Anatomy, Buffy the Vampire Slayer of The New Girl. netflix-girlsnight

Reacties
Categorieën