Sparkling couples
Sparkling couples
2 min

13 grote relatie mijlpalen waar je geen felicitatie voor krijgt

2 min

Als je jarig bent, gaat samenwonen, trouwen of baby's gemaakt hebt, dan heb je de poppen aan het dansen. Je kunt de deur niet meer uit omdat deze geblokkeerd wordt door alle kaartjes, jouw Facebook-pagina ligt plat door een overload-error en je Whatsapp staat roodgloeiend. Blijkbaar hebben we met z'n allen bedacht dat deze momenten belangrijk zijn, een echte officiële mijlpaal. Terwijl er ondertussen genoeg gebeurtenissen stilletjes voorbijgaan, die voor jou een grote happening zijn! 

Grote doorbraken die ongemerkt voorbij gaan...

1. De eerste keer dat hij jou een koosnaam geeft - Zei je nou 'liefje'?! 

2. De eerste keer dat jij een tweede tandenborstel koopt - Onder het motto 'dat is handig' tandenborstel

3. De eerste keer dat je ziek bent in zijn bijzijn - Je make-up van die dag ervoor dat uitgelopen over je gezicht druipt, wallen onder je ogen, emmer naast je bed, vette haren in een knot, wc-papier in je neusgaten, in je pyjama en onder 3 dekens... terwijl hij niet precies aanvoelt waar je behoefte aan hebt. Help! Waar is moeders als je haar nodig hebt?

4. De eerste keer dat hij jou zijn huissleutel geeft - Want: 'dat is handig' 2.0

5. De eerste keer dat je je benen al een tijdje niet geschoren hebt - Die paar weken kun je het nog net volhouden, maar daarna is het toch een beetje gedaan met dat dagelijks scheren van je benen. Even ongemakkelijk op je lippen bijten als je hem over je stoppels voelt wrijven, maar hij zal er toch aan moeten wennen. benen-scheren6. De eerste keer dat je poept... op ZIJN toilet - Top. Vanaf nu kan het alleen maar beter worden.

7. De eerste keer dat hij jou voorstelt als zijn vriendin - Yay, it's official! Nadeel: vanaf nu moet je ook hún namen, hobby's en stelletjes onthouden! "Stefan hoort bij Margriet, ik ken hem van mijn vorige voetbalteam. Dan heb je daar met die grijze trui Jasper, hij werkt in dat restaurant wat ik laatst aanwees. Zijn ouders zijn bevriend met mijn ouders, Jos en Karin"

8. De eerste keer dat jullie ruzie hebben - Heel goed, je durft nu eerlijk tegen hem te zijn en je grenzen aan te geven. Precies zoals het moet in een echte relatie!

9. De eerste keer dat vrienden denken dat jullie gestoord zijn omdat je samen teveel codewoorden en inside jokes hebt - Misschien beter in je eigen tijd.. codewoordjes10. De eerste keer dat hij ontdekt dat jij van trash tv houdt - The Hills, Roelvinkjes, Gossip Girls Geordie Shore.. guilty pleasure zonder de 'guilt', gewoon puur vermaakt dit

11. De eerste keer dat je ontdekt dat je meer foto's samen hebt dan apart - Whut?!

12. De eerste keer dat hij zijn single status wijzigt op Facebook - Dat moment dat je allemaal pushmeldingen binnen krijgt met felicitaties omdat hij jou heeft aangemerkt als zijn 'vriendin'. Hello world!

13. Of erger.. de eerste keer dat zijn ouders jou toevoegen op Facebook - "Tineke heeft je een vriendschap verzoek gestuurd". Nooooooo..... fb-vrienden

Foto: Shutterstock Gif: Tumblr

Reacties
Categorieën