Tussen de lakens
Tussen de lakens
3 min

Leuke speeltjes voor koppels; dit zijn de musthaves!

3 min
Geregeld krijgen we te horen dat het seksleven van koppels minder spannend wordt naarmate de jaren verstrijken. Een logisch gevolg van elkaar beter leren kennen. Je doet hetgeen waarvan je weet dat je partner het lekker vindt en dat is meestal de vertrouwde weg. Toch zijn er een tal van manieren om jullie seksleven een extra boost te geven. Zo kun je nieuwe plekken zoeken, fantasieën naar elkaar uitspreken of gaan experimenteren met seksspeeltjes. Met dit laatste zullen wij je verder helpen door 5 toys te delen die uitstekend geschikt zijn voor stellen.

Lelo Idalelo-ida

De Lelo Ida is een vibrator waar je als koppel samen gebruik van kunt maken. Deze vibrator kan worden ingebracht bij de vrouw, waarbij het ene gedeelte de g-spot en het andere gedeelte de clitoris stimuleert. Dit kun je combineren tijdens de penetratie, waardoor beide partners van de vibratie kunnen genieten. Deze gadget is ideaal voor vrouwen voor wie het lastig is om klaar te komen tijdens het penetreren. Doordat hiermee de clitoris gelijktijdig gestimuleerd wordt, kan een orgasme eenvoudiger en intenser bereikt worden.

We Vibewe-vibe

Een variant op de Lelo Ida en tevens de meest verkochte toy voor koppels is de We-Vibe. Ook deze kan in de vagina van de vrouw worden gebracht, voorafgaand aan de penetratie. Hierdoor kunnen beide koppels een intenser orgasme krijgen. De vibrator heeft 10 verschillende standen die je via de afstandsbediening of via de vibrator zelf kunt bedienen. Deze gadget heeft bovendien leuk extraatje, namelijk een gratis app waarmee je de vibrator kunt besturen. Ideaal voor voor lange afstandsrelaties, waarmee de man via een app de vrouw kan laten klaarkomen!

Embrace 1

Ook populair onder koppels zijn de zogenoemde vibrerende eitjes. De naam zegt het eigenlijk al, het heeft de vorm van een ei welke bij de vrouw ingebracht kan worden en kan trillen op commando. Laat de man in charge zijn met behulp van de afstandsbediening, waarbij hij gelijktijdig de clitoris kan stimuleren met hand of mond. Een dubbele sensatie! Binnen de lijn van deze vibrerende eitjes is de Embrace 1 van het merk TOYJOY met led-verlichte afstandsbediening een prettige speeltje, maar uiteraard kun je ook voor een ander exemplaar gaan. Kies vooral iets wat bij jullie past! speeltje-bed-embrace-1

Handboeien, blinddoek en massagekaars

Sommige koppels vinden het lastig om een vibrator of een andere gadget te combineren met eigen handelingen. Is dat bij jullie ook zo? Dan zou je het spannend kunnen maken door de ander te blinddoeken of met de handen vast te binden. Zo laat jij zien dat je in control bent en verhoogt dat automatisch de spanning tussen jullie. En heb je wel eens gedacht aan een massagekaars? De gesmolten wax van deze geurkaars kun je direct op je partner gieten en gebruiken als massageolie, spannend! sex-toys-stellen

Startersbox210th-box

Voor stellen die nog niet zo goed weten wat ze zoeken, maar wel eens wat willen proberen zijn er (starters)boxen verkrijgbaar. Daar zitten diverse toys en andere gadgets in die jullie kunnen testen om samen te ontdekken wat jullie fijn vinden. Persoonlijk vinden wij de box van het merk 210th erg mooi. Hierin vind je massageolie, een vibrerende cockring, een sleeve voor hem, zwarte smartballs voor het trainen van de bekkenbodemspieren, vibrator, mini vibrator, zwarte satijnen bondage of blinddoek, briefopener en 25 uitdagingen.   Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om jullie seksleven een extra boost te geven! Experimenteer samen, bespreek wat je fijn vindt en geniet! Hebben jullie al speeltjes die je in de slaapkamer gebruikt?
Reacties
Categorieën