Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

Getest: De nieuwe condoom van LELO HEX

2 min
Het is altijd weer een feestje als er mooie producten op de markt worden gebracht voor tussen de lakens. Zeker als je het nuttige met het aangename kunt combineren, zoals bijvoorbeeld met condooms. Zo mochten wij de nieuwe condooms van LELO HEX testen en dit schijnt een revolutie op de condoommarkt te zijn. Lees hier wat wij ervan vonden!

Prijs vs product

Tegenwoordig heb je vele soorten en maten condooms op de markt; verschillende kleuren, smaken, structuren, grootte en prijzen. Toch heeft LELO -na jarenlang onderzoek- een doorbraak op de condoommarkt weten te brengen; condooms die een zeer goede pasvorm hebben, zonder daarbij te scheuren. De prijs van deze condooms liggen wel iets hoger dan gemiddelde condooms, je moet het er dus wel voor over hebben. Je betaalt € 19,90 voor een 12-pack. Als je het puur als gebruiksvoorwerp ziet dan zou je wellicht eerder voor een goedkope variant gaan, maar als je het ziet als extra aankleding en pret in bed, dan zouden wij zeker deze aanraden. Het is een stukje beleving wat je erbij cadeau krijgt.

Verpakkingcondoom

De verpakking van de LELO HEX vinden wij prachtig. Het ziet er zo chique uit, het lijkt wel of er een parfum in het doosje zit. De voorpret is al gestart met het zien en openen van deze mooie verpakking, het oog wil immers ook wat. Dus een dikke yes voor deze verpakking!

Materiaal

LELO HEX is een condoom gemaakt van natuurlijk latex en bevat een klein beetje glijmiddel dat niet plakkering aanvoelt. De condoom zelf voelt heel stevig aan en maakt gebruik van een honingraatstructuur. Daarnaast is het condoom écht dun en doorzichtig, dat is bij andere condooms eigenlijk niet het geval. Zo blijft de penis zelf goed zichtbaar en voelt de vrijpartij het nog natuurlijker en condoomvrij aan.

Gebruiksvriendelijkheid

Het openmaken van het condoomzakje is zeer makkelijk door de kartelranden en het wat stroevere materiaal van het zakje. Dus ook als je klamme handen hebt, kun je deze eenvoudig openmaken. Dat is nog wel eens anders bij andere merken. Ook zie je in één oogopslag welke kant het tuutje zit en hoe je de condoom dus moet uitrollen. Nogal prettig als je op het moment suprême bent.

condom-lelt-hexWerking

Weinig verrassend is als we aangeven dat de LELO HEX doet wat een condoom moet doen; het beschermt je tijdens de seks tegen zwangerschap en soa's. En dat is natuurlijk maar goed ook. De honingraatstructuur van het condoom zorgt ervoor dat het condoom stevig is, doordat een zeshoek altijd een sterke en flexibele basis is. Denk maar eens aan een bijenkorf. Juist hierdoor kan het condoom heel dun blijven, zodat je hem tijdens het vrijen nauwelijks voelt en hij erg prettig in gebruik is. Maak jij geregeld gebruik van condooms en wil je echt eens wat nieuws proberen, test deze dan een keertje. Ze hebben verpakkingen van 3, 6, 12 en 36 stuks en je kunt ze zowel online als bij de Etos verkrijgen.
Reacties
Categorieën