Tussen de lakens
Tussen de lakens
2 min

7 dingen die voor extra opwinding zorgen in bed

2 min
Jij en je partner zijn al een tijdje samen en eigenlijk weten jullie precies waar de ander behoefte aan heeft in bed en hoe jij en je partner kunnen klaarkomen. Perfect natuurlijk. Toch kan het er soms ook aan bijdragen dat je niet meer out of the box gaat denken. Daarom vandaag 6 manieren die zorgen voor extra opwinding wanneer jullie de lakens delen.

Uitdaging vooraf

Echt goede seks begint vaak al voordat je in bed belandt. Elkaar opwinden terwijl je nog op een feestje bent, in de auto zit of op een andere locatie buiten de slaapkamer bent, kan ervoor zorgen dat je alvast helemaal in de stemming komt. En juist omdat het nog niet mag of kan, zal de verleiding extra groot zijn. Je kunt het ook proberen door spannende smsjes te sturen waarin je je partner vertelt dat je zin in hem/haar hebt. Als jullie eenmaal met deze instelling het bed induiken, kan het natuurlijk niet anders dan een hete nacht worden!

Lingerie

Wanneer jij je -als vrouw- hult in extra mooie lingerie, dan zal dat je partner zeker opwinding bezorgen. Het zorgt net voor dat extra stukje spanning en aantrekkingskracht. En hóe leuk is het als je partner deze halverwege mag uittrekken?! Dan is het eerste hoogtepuntje alvast bereikt.

Glijmiddel

Sommige stellen kunnen niet zonder en anderen vinden het ongemakkelijk om gebruik te maken van glijmiddel. Wij zeggen: doen! Je hoeft het niet altijd alleen te gebruiken als het noodzakelijk is, je kunt er ook de voorpret mee verhogen. Zodra je door het gebruik van glijmiddel wat vochtig wordt, zal dit alleen maar meer opwinden en waardoor je dus weer meer vocht produceert. Er zijn vele merken en type glijmiddelen te verkrijgen, zo heb je ze bijvoorbeeld op waterbasis en siliconenbasis. Lees hier meer over welk glijmiddel je moet kiezen.

Condooms

Een condoom hoeft niet altijd alleen maar functioneel te zijn. Natuurlijk is het primair bedoeld als voorbehoedsmiddel en om geen SOA's over te dragen, maar je kunt het ook gebruiken voor wat extra stimulans. Zo zijn er bepaalde condooms van Durex bij condoom.nl speciaal met nopjes en ribbels ontworpen dat bijdraagt aan extra stimulatie van de vagina. Daarnaast kun je ook alle andere type condooms vinden zoals condooms die je helpt met het uitstellen van je orgasme, XL condooms en latexvrije varianten.

Massageolie

Een voorspel kun je langzaam opbouwen door bijvoorbeeld eerst te starten met een uitgebreide (erotische) massage. Zo komt de stemming er wel in! Pas als je helemaal opgewonden bent en het niet meer kan houden, mag je de intieme delen van de ander gaan betasten. Extra spannend!

Lustopwekkend eten

Heb jij wel eens geprobeerd om de boel iets meer op te winden met behulp van lustopwekkend eten? De meningen over de werking en effectiviteit hiervan zijn verdeeld, maar wij zeggen: try and find out yourself! Sowieso leuk om een keertje te testen!

Toys

Wil jij een stapje verder gaan dan alleen je handen gebruiken? Dan zijn er genoeg leuke speeltjes te vinden voor zowel de beginner als de gevorderde. Start bijvoorbeeld eens met een trillend konijntje, waarmee je zowel de clitoris, tepels als zijn ballen kunt stimuleren. Ook populair onder koppels is een trillend eitje, die je kunt inbrengen bij de vrouw. De man kan op zijn beurt -met bijbehorende afstandsbediening- het eitje bedienen. Spannend voor beide! Wil je iets waar jullie tegelijkertijd plezier van hebben?! Probeer dan eens de koppelvibrator van Lelo of WeVibe. Deze zijn wel iets prijziger, maar hebben een ontzettend mooi design. Welke manieren vind jij fijn om de spanning tussen de lakens te verhogen?!

Foto: Shutterstock Dit is een advertorial

Reacties
Categorieën