Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

December – de ultieme relatie boost

1 min
December, de maand waar knusse gezelligheid en een warme sfeer loskomen en waar jij en je relatie flink van kunnen profiteren! Begrijpelijk dat je in een drukke periode wel weer een boost kunt gebruiken. Gelukkig biedt de december maand je genoeg mogelijkheden om intimiteit te vergroten!

Oh denneboom..

Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus de kerstboom kan in huis worden gehaald! Maak er een gezellig avondje van waarin je samen met je lief de boom optuigt. Tip: check wel voordat je de lichtjes er in doet of ze het wel doen..!

Kerstkaarten schrijven

Niets zo leuk als een kaartje in de brievenbus. Kerstkaarten schrijven hoeft geen stressvolle bedoeling te zijn. Niet zeuren, maar gezellig een avondje door pakken naast je kerstboom. Bovendien staan jullie namen best leuk onder die fijne feestdagen groet!

Optutten

December staat meestal in het teken van kerstborrels en familie bezoekjes, waarbij je net wat meer uitpakt vergeleken bij de andere maanden van het jaar. En wees eerlijk, een mooi jurkje geeft je toch net wat meer zelfvertrouwen. Bovendien staat dat goede overhemd hem ook wel heel sexy!

Lingerie

December is ook de maand waarin de mooiste lingeriecollecties in de winkels liggen. En omdat je jezelf niet mag vergeten, is het vast geen ramp om jezelf een leuk setje cadeau te doen. Zal vast en zeker gewaardeerd worden. Kijk hier voor mooie lingerie en shapewear.

10, 9, 8, 7..

En toen was het jaar weer bijna voorbij. Niet getreurd, 2015 begint natuurlijk met een hartstochtelijke zoen en.. vuurwerk! Happy new year! _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Chaoss

Reacties
Categorieën