Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Goede voornemens voor je relatie

1 min
Het begin van een nieuw jaar is voor veel mensen tevens een startsein om goede voornemens voor de aankomende 365 dagen te maken. Sporten, gezonder eten, sparen.. Maar heb jij ook al goede voornemens met betrekking tot je relatie gemaakt? Zoals eerder gezegd is liefde een werkwoord. Het klinkt lekker cliché, maar het is zo waar! Niets komt je aanwaaien en met deze voornemens wordt 2016 vast en zeker jullie jaar! Of.. het helpt je in ieder geval op weg!

Boost je relatie

Met twee (fulltime) banen en drukke sociale levens ligt het langs elkaar heen leven snel op de loer. Hoe boost je je relatie? Neem je voor om: - De telefoon is vaak een groot irritatiepunt in relaties! Maak afspraken met elkaar om dat ‘ding’ niet aan te raken tijdens het avondeten en ban hem uit de slaapkamer (koop een normale wekker en huistelefoon. In geval van nood)! - Minstens 3 keer per week een activiteit voor jullie samen in te plannen. Dat kan van alles zijn en hoeft niet meteen een hele dag weg te betekenen ;) - Elkaar wat vaker verrassen!

Verrassing!

Surprise! Niets is leuker dan een verrassing op zijn tijd! En dan heb ik het nog niet eens over de voorpret die je geheid gaat hebben tijdens het realiseren van je verrassing. Ideeën? Neem je voor om: - Een spontaan dagje weg te plannen - Partnerlief thuis op te wachten met een dinertje bij kaarslicht of in een mooi lingeriesetje - Buitenom de verjaardag en jubileum je partner een cadeautje te geven

Ruzie in de tent?!

Kunnen meningsverschillen tussen jullie flink oplopen door jullie koppige karakters? Neem je eens voor om: - Irritaties en verwachtingen eerder en rustig uit te spreken - Frustraties van bijvoorbeeld geniepige collega’s niet af te reageren op je partner. Het gebeurt vaker dan je wilt, maar wat schiet je er mee op? - Vaker tot 10 te tellen. Niemand is perfect, jij ook niet. Dat iemand voor de zoveelste keer zijn sokken laat slingeren kan je ook rustig zeggen, in plaats van snauwen Welke goede voornemens heb jij voor in het nieuwe jaar? _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!
Reacties
Categorieën