1 min

De onbeantwoorde liefde

1 min
Van jongs af aan leerden we dat je ‘later als je groot bent’ een partner ontmoet, verliefd wordt, trouwt en als je geluk had lang en gelukkig leeft in een kasteel bovenop een berg. Nu weten we wel beter. Maar wat als je inderdaad iemand ontmoet en verliefd wordt, maar deze op zijn beurt niet duidelijk beantwoord wordt? Soms is het geen ja. En geen nee. Maar wat dan? Blijf je eeuwig doorsukkelen in gestolen blikken en flirts of zet je degene uit je hoofd?

Flirt

Flirts zijn ontzettend leuk: praten, lachen, een aanraking, complimentjes. Onschuldige dingetjes waar je je fijn door voelt en waardoor je soms al een flinke band kan opbouwen met iemand. Soms leidt een flirt vanzelf naar een relatie en soms ook niet.

De klik

Naar jouw mening is de klik er, dat gevoel dat je niet vaak met iemand deelt en je in vuur en vlam zet. Het moment dat degene te dichtbij komt en je meer verwacht dan je terugkrijgt kan het keerpunt zijn om je af te vragen of dit nog wel zo leuk is. Voordat je het weet duurt dat moment langer dan je ooit had verwacht. Wanneer wordt het nou eigenlijk tijd om er echt (ja, nu echt!) iets mee te doen of los te laten?

Schop onder je kont

Dat heb je zelf in de hand! Heb je het al een keer uitgesproken? Soms snappen mannen (of vrouwen) subtiele hints namelijk niet en moet je duidelijk aan geven waar het op staat. Soms snappen ze het wel en zijn ze ‘just not that into you’. In dat geval moet je er rust mee zien te krijgen dat het niets gaat worden tussen jullie, maar het positieve is dan wel dat je het antwoord weet. It’s up to you! _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!

Foto: Shutterstock - Ammentorp photography

Reacties
Categorieën