Happy singles
Happy singles
1 min

5x redenen waarom flirten zo heerlijk is

1 min
Je voelt zijn blik branden en zodra jullie blikken elkaar kruisen krijg jij automatisch een glimlach. Jep, een portie flirten op zijn tijd kan zo fijn voor je (ego) zijn. In hoeverre je dit een relaties mag doen, is iets tussen jou en je partner, dus voor nu richt ik mij op de single ladies: 5x redenen waarom flirten zo fijn is!

1. Het is spannend

Het spel brengt toch altijd een bepaald gevoel van spanning met zich mee. Kijkt hij of zij terug? Een lachje? Blijven jullie de blikken vasthouden en blijft het bij een lachje op afstand of knopen jullie er een leuk gesprek aan vast? En dat maakt het nou net zo leuk.

2. Je wordt er vrolijk van

Flirten is een spel waar je vrolijk van wordt. De wederzijdse aantrekkingskracht wekt een blij stofje bij je op en al snel loop jij met een glimlach op je gezicht om het spel aan te houden en de buit binnen te hengelen

3. Je boost je zelfvertrouwen

Zeg zelf, wanneer je een wederzijdse interesse opmerkt (van de juiste persoon, laten we dat wel stellen), dan kan dit alleen maar goed uitpakken voor je zelfvertrouwen. Ja, jij mag er zijn! Van een beetje aandacht is nog nooit iemand slechter geworden.

4. Je leert nieuwe mensen kennen

Je komt in aanraking (figuurlijk of letterlijk, your choice) met nieuwe mensen en nieuwe verhalen. Super interessant en leuk. Wie weet hou je er een leuke klik aan over met iemand en je breidt je netwerk weer uit. Kan altijd van pas komen!

5. Je kunt er iets leuks aan over houden

Hoewel vele flirts in het voorbij gaan of met een avondje stappen op niks uit hoeft te lopen kun je natuurlijk ook merken dat je een hele goede klik met iemand hebben wat vervolgens uitloopt op een date. Of 2. En een relatie. _________________________________ Lees hier alle blogs van Jorinde!
Reacties
Categorieën