Happy singles
Happy singles
1 min

Make it Happ’n!

1 min
Laten we Tinder even vergeten. Dit keer nemen we de dating-app Happ’n onder de loep. Flirten met leuke mannen op weg naar je werk, school of waar dan ook, was nog nooit zo leuk!

Extra rondje onder werktijd

Happ’n zorgt ervoor dat je, als je beide de app hebt tenminste, kunt checken waar en wanneer je elkaar bent tegengekomen op straat of bijvoorbeeld in jouw favoriete kroeg. Misschien merk je dat je ineens elke dag dezelfde leuke vent in je lijst tegenkomt, vlak in de buurt van jouw werkplek. Dan ga je toch in de pauze even een extra rondje lopen om te kijken of je hem misschien weer tegen het lijf loopt?

It can be Happ’n

Misschien vind je het te direct om hem tijdens een eerste ontmoeting in real-life ook daadwerkelijk aan te spreken. Helemaal geen ramp. Want dat doe je dan toch gewoon in jullie online chat? Als jullie een match zijn kun je relaxt met elkaar kletsen. Je hebt via Happ’n de optie om een voice bericht te sturen. Extra leuk! Nu je toch niet meer hoeft te bedenken wat jouw openingszin zal zijn, kan je online alvast even ‘hoi’ zeggen! Zijn stem horen is al super leuk!

Happ’nly ever after

Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Nadat jullie elkaar hebben gesproken is een afspraakje zo gemaakt. Ga gezellig samen een knus koffietentje opzoeken of maak samen een wandeling.

It didn’t Happ’n, what’s next?

Soms wil het net als op Tinder, ook via Happ’n niet altijd zo goed lukken om te matchen. Als je dan al een crush hebt, praten ze niet terug of hebben ze jou binnen no-time uit hun lijst verwijderd. Natuurlijk voelt dat even rot maar probeer er niet te lang bij stil te staan. Jouw Happ’n lijst kan je immers verversen met de dag. Kom je maar steeds dezelfde koppies tegen waar je niet heel vrolijk van wordt? Ga dan eens kijken buiten je vertrouwde omgeving. Zeker weten dat jij dan heel snel nieuwe gezichten voorbij ziet komen. Succes en make it Happ’n! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!
Reacties
Categorieën