Sparkling couples
Sparkling couples
1 min

Daten in de winter met je vriend is ook heel leuk!

1 min
Brrr, wat is het koud buiten. Eigenlijk ga je liever niet de deur uit en blijf je lekker binnen. Warm en cosy op de bank met een theetje en Netflix. En dat daten? Dat stellen we even uit tot het wat beter weer wordt. Zonde! Daten en gezellige dingen ondernemen met je lief kan ook in de winter!

En dan die piek!

We hebben eerst nog Sinterklaas en daarna richten we ons eigenlijk pas op de gezelligheid van de kerstdagen. Maar waarom eigenlijk? De kerstboom brengt gezelligheid en warmte, dus we zetten hem dit jaar gewoon wat eerder op. Een mooie gelegenheid om je crush te vragen om langs te komen. Samen de kerstboom optuigen is misschien wel het leukste wat er is. Hij prutst wat met de lichtjes, want natuurlijk komt de lichtstreng als éen grote knoop uit de verpakking. En jij maakt het geheel af met kleurige kerstballen en de piek op het eind. Gouden duo!

Haal je schaatsen uit het vet

Soms ontkom je er niet aan en zul je toch de kou moeten trotseren, terwijl jij helemaal geen zin hebt. Gelukkig zijn er ook hele leuke buitenactiviteiten die je met je lover kunt ondernemen. Ga bijvoorbeeld schaatsen en warme chocolademelk mét slagroom drinken. Pirouettes draaien, een sprintje trekken met of tegen elkaar; hoe leuk en romantisch is dat?!

Glühwein en selfies

Heb jij de data voor een van de vele kerstmarkten al in je agenda gezet? Leuk! Kies dit keer niet voor een dagje weg met vriendinnen, maar vraag je vriend gezellig mee! Samen glühwein drinken bij een knapperend haardvuur en af en toe een schattige selfie maken. Check!

Test je smaak

Als je al een tijdje samen bent dan ken je elkaars favoriete drankjes vast wel. Misschien maak jij hem heel blij met een speciaalbiertje en word jij gelukkig van een glaasje witte wijn... helemaal prima. Maar waarom niet een keer nieuwe drankjes uitproberen?! Ga eens gezellig naar een proeverij en geniet van nieuwe smaken bier, wijn of juist hele andere drankjes?! Zou toch leuk zijn als jullie er bij toeval achterkomen dat Whiskey voor jullie twee een nieuwe smaakmaker is!

Op die lange latten

Lijkt een skivakantie met jouw lover je hartstikke leuk, maar ben je een een beetje bang omdat je nog nooit hebt geskied?! Geen paniek! Maak van de nood een deugd en ga lekker experimenteren tijdens een middag indoor-skiën. Als je zover bent dat je de skilift naar boven niet meer eng vindt en je met gemak naar beneden glijdt, is er niets leuker dan samen eindigen met een sneeuwballengevecht. Want romantiek en humor gaan best samen! _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën