Happy singles
Happy singles
1 min

5X daten in de herfst

1 min
De blaadjes vallen van de bomen en de avonden worden korter. We kunnen wel zeggen dat de herfst is begonnen. Geen stranddates meer of samen picknicken in het park. Toch is daten in de herfst ook heel tof. Wat zijn leuke plekjes om je date mee naar toe te nemen? We zetten graag wat leuke date-tripjes op een rijtje.

Herfstwandeling: even uitwaaien

Natuurliefhebbers opgelet. Mocht je graag wandelen, genieten van de natuur en krijg je energie van al die mooie herfstkleuren? Neem je date dan mee voor een fijne herfstwandeling. Er is vast bij jou in de buurt wel een bosrijke plek te vinden. Tijdens zo’n wandeling ben je actief bezig, en heb je tegelijkertijd de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Even bijkomen met een lekker Bockbiertje in de plaatselijke pub hoort daar natuurlijk ook bij!

Genieten van Glühwein en elkaar

In de herfst wordt het kouder, waait het harder en zoek je iemand die je warm houdt. Glühwein een perfect drankje om warm te worden en te blijven en het zorgt gelijk voor een gezellige herfstachtige sfeer. Zo heb je gelijk een goed excuus om eens lekker tegen hem aan te kruipen.

Naar het theater

Het theaterseizoen is inmiddels weer gestart en hoe leuk is het om samen met je date naar een leuke voorstelling te gaan?! Het hoeft niet gelijk een grote show voor de hoofdprijs te zijn, denk hierbij ook eens aan kleine theaters bij jou in de buurt. Vaak heb je daar een heel gezellig avondje uit voor een schappelijke prijs en kun je daar na afloop ook nog gezellig een borreltje blijven doen. Of ben je wel eens in het comedycafé Toomler (Amsterdam) geweest? In een ‘café-achtige sfeer’ treden diverse cabaretiers voor jullie op dus gegarandeerd een leuke avond!

Oktoberfest

Ben jij gek van bier en zorg jij er regelmatig voor dat je op vrijdag aanschuift tijdens een vrijdagmiddag borrel ? Dan organiseer je toch gewoon je eigen Oktoberfest? De ultieme manier om eens al die fijne biertjes in huis te halen. Bovendien heb je ook nog eens uitzicht op de knapste man van de tafel! Dan kan jouw avond, en die van je date, vast niet meer stuk. Proost!

Netflix natuurlijk

Nu de avonden korter worden, zijn ook de chillavondjes ‘s avonds op het terras verleden tijd. Veel leuker is het om het nu in huis gezellig te maken. Ben jij al wat langer aan het daten? Haal lekkere geurkaarsjes en wat verschillende hapjes in huis, koop je favoriete wijn en start een goede film of serie op Netflix. Als je samen aan een spannende serie bent begonnen, heb gelijk een goede reden voor een volgende afspraak. Netflix met je lief was nog nooit zo leuk. Wat voor date(s) plan jij in de in de herfstperiode? _________________________________ Lees hier alle blogs van Floor!

Foto: Shutterstock

Reacties
Categorieën