Happy singles
Happy singles
1 min

Sexy en gelukkig in de herfst? Het kan!

1 min
De zomer is voorbij en de herfst is begonnen. We horen je denken; shit. Maar het valt allemaal best mee. Want ook in de herfst kunnen wij ons sexy en gelukkig voelen. Let maar op!

Niet te bloot kleden

De temperatuur is een stuk lager in de herfst en dus kunnen we er niet te bloot bij lopen. Maar wist je dat een klein beetje bloot eigenlijk heel sexy is? Je geeft namelijk niet te veel prijs van je lichaam, maar maakt het mannelijk geslacht wel nieuwsgierig. Kies bijvoorbeeld voor een transparante blouse en doe daar een blazer of vestje overheen. Sexy en tegelijkertijd lekker warm.

We love boots!

De enkellaarsjes kunnen weer uit de kast en we love boots! Heb je ze nog niet? Koop er dan een paar met een comfortabele hak. Het maakt je langer en slanker. En dat willen we allemaal toch?!

Zomerkleurtje

Je hebt een lekker kleurtje opgedaan tijdens de zomer en dit kleurtje wil je eigenlijk wel graag behouden. Bezoek eens de zonnebank. Dit hoeft echt niet elke week, maar als je regelmatig heengaat zal je zien dat je jouw zomerkleurtje behoudt!

Dekentje

Na een lange dag werken is er niets lekkerder als neerploffen op de bank met een kopje thee en een dekentje. Alleen jouw favo serie nog aanzetten en je voelt je gewoon gelukkig. Je voelt geen druk om naar buiten te gaan, want mooi weer is het toch niet. HEEERLIJK.

Strandwandeling

Tijdens de herfst zijn er altijd wel mooie dagen met een lekker najaarszonnetje. Het is heerlijk om dan een strandwandeling te maken. Even lekker uitwaaien en daarna natuurlijk een warme choco op het terras in de zon of binnen bij de open haard. Leuk idee voor een date, maar natuurlijk ook altijd gezellig met je vriendinnen. Lang leve de herfst! Of is dat wat te enthousiast?! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorie├źn