Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Zo wil hij graag seksueel verwend worden!

1 min
Wij vrouwen worden graag verwend door onze mannen, maar ook mannen worden graag verwend door ons. Wij zijn er namelijk ook heel goed in, alleen kost het je af en toe gewoon teveel energie als je er alleen al aan denkt en wil je liever slapen. Wij verzekeren je dat als jij hem verwent, je er meer voor terug krijgt. Maar wat zijn de favo’s van mannen in de slaapkamer? Wij hebben ze op een rijtje gezet voor je.

Massage

Of je het nou wel of niet kunt; een massage krijgen vindt een man heerlijk. Begin gewoon met het strelen over zijn rug, pak er een beetje olie bij en maak wat goede moves met je handen. Als je hem echt full body wilt verwennen en je weet niet hoe? Raadpleeg dan eens wat filmpjes op YouTube. Tipje van de sluier; bezorg hem een happy end en het is ALTIJD goed.

Knuffelen

Geef hem eens een stevige knuffel! We horen je denken; mannen en knuffelen? Ja ook mannen vinden dit heerlijk. Maak de knuffel specialer door lieve woordjes in zijn oor te fluisteren en vergeet vooral de woorden; “ik heb zin in je” niet. Grote kans dat van deze knuffel…juist dat ja komt.

Striptease

Wij vrouwen zijn vaak onzeker over ons uiterlijk. We vinden onszelf te dik, niet sexy en proberen ons zo goed mogelijk af te kleden. HIJ vindt het juist heerlijk als jij jezelf bloot geeft en daar een klein showtje van maakt, want mannen kijken nou eenmaal graag naar onze verrukkelijke lichamen.

Oeps slik

Er zijn weinig mannen die het niet fijn vinden als we ze oraal verwennen. Maar wist je al dat zijn orgasme nog heftiger is als je zijn goedje ook doorslikt? Euhmm….ja ze vinden dit mega opwindend om te zien. Vies? Niet als je hem daar heel blij mee maakt. En het is echt niet erg om daarna even vlug een groot glas limo weg te werken. Echt niet…

Genieten

Mannen vinden het heerlijk om te zien dat wij vrouwen genieten. Dit streelt hun ego en maakt ze blij. En dit laten ze merken ook! Helemaal niks mis mee toch? Dus GENIET! Veel bedplezier! _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën