Happy singles
Happy singles
1 min

Waarom mister perfect niet zo perfect is

1 min

Je hebt een date gehad met een man die he-le-maal perfect lijkt. Als je over hem vertelt tegen je vriendinnen, worden ze dolenthousiast en roepen ze; dit is HEM. Maar nee, jij voelt hét niet bij hem. Hoe kan dat?

Te lief

Alles gaat volgens het boekje tijdens de date. Hij laat jou voorop lopen, zorgt ervoor dat je jas opgehangen wordt. Laat je als eerste je eten en drinken bestellen en hij betaalt uiteindelijk de rekening. Omdat hij de echte gentleman uithangt word jij er een beetje kriebelig van. Wij vrouwen zijn namelijk zelfstandig en willen ons ook van de beste kant laten zien en daardoor heb je niet echt het gevoel dat je jezelf kunt zijn.

Te veel vragen

Hij is heel erg geïnteresseerd in jou! Superlief denk je, maar stiekem vind je het superirritant dat hij zoveel vragen stelt. Heeft hij zelf niks leuks te vertellen? Oeps, je merkt dat je mister perfect nu al een bemoeial gaat vinden.

Appgedrag

Jawel, deze man heeft niet het standaard appgedrag van een man, maar stalkt je lekker de hele dag door. Oooh god hebben we ooit iets negatiefs gezegd over het appgedrag van mannen? Je wilt namelijk niet de hele dag door appjes van hem merk je nu.

Good looking

Mister perfect ziet er prima uit, leuke kop, super hippe kleding en ruikt ook nog eens lekker. MAAR waarom kan hij jou niet aan het lachen maken? Of waarom voel jij je niet helemaal relaxed bij hem. Is hij soms te perfect? We zijn allemaal op zoek naar de perfecte man. Althans zoals wij op papier de perfecte man zouden beschrijven. Maar in de praktijk blijkt het toch anders dan gedacht, want stiekem zijn we op zoek naar een man die ons HET gevoel geeft. De chemie moet kloppen. En die man hoeft nou eenmaal niet perfect te zijn.

_________________________________

Lees hier alle blogs van Chantal!

Reacties
Categorieën