Happy singles
Happy singles
1 min

Typische mannen appjes

1 min
We raken niet uitgepraat over het appgedrag van mannen! Wat kunnen we ons er af en toe aan irriteren en stiekem moeten we er ook wel om lachen, want wat kunnen ze toch af en toe onnozel reageren. Wij hebben de typische mannen appjes voor je op een rijtje gezet.

Prima

Hét appwoord van de mannen; prima. Jij komt met een leuk idee en hij reageert met; prima. Vindt hij het echt allemaal prima? Nou ja, makkelijk is het wel.

Hoor

En achter dat prima komt ook nog vaak het woordje; hoor. Waarom irriteert ons dat zo? Nou omdat het echt niet enthousiast over komt. Meer van; wat jij wil. En wij willen allemaal een man die tegen ons in gaat of mega enthousiast wordt van onze ideetjes! Dus.…

Kortaf

Jij appt een heel verhaal over je werk of wat je vriendin je net hebt verteld en hij reageert alleen met; ok of gebruikt het duimpje omhoog emoticon. Oh god man stuur toch even op zijn minst een hele zin terug! Grrr...

Tijd

Hij appt je regelmatig; ik kom er zo aan en dan weer dat leuke duimpje erachter. Wat betekent zo bij een man? Nou niet de zo zoals wij vrouwen bedoelen. En dus altijd lastig afspreken met hem.

Haha

Zoals mannen goed zijn in overal hoor achter zetten, hebben ze er ook een handje van om overal haha achter te zetten. En als ze hun eigen grap echt heel leuk vinden, dan wordt het zelfs een; hahaha.

Trots

Als een man trots is op een daad die hij heeft verricht, dan vertelt hij je dit niet met tekst, maar met een foto. En meestal staat daar dan een vraag bij; goed hè?

Negeren

Als jij geen vraagt stelt of je vergeet een vraagteken achter je vraag te zetten, dan hebben mannen er wel een handje van om het appje gewoon helemaal te negeren. Pas als jij daarna dan zes vraagtekens stuurt begrijpt hij dat hij even wat terug had moeten sturen.

En? Herkenbaar?

Gelukkig kunnen mannen ook ontzettend leuk en lief op de app zijn, maar uiteraard geheel op hun eigen manier. Heb jij nog voorbeelden van typische mannen appjes? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal!
Reacties
Categorieën