Tussen de lakens
Tussen de lakens
1 min

Seks met een bezette man? We like it!

1 min
Juist ja! Seks met een bezette man. We houden er allemaal stiekem van. Nou ja, de happy singles onder ons. Waarom is juist de seks met juist hém zo lekker? Wij leggen het uit.

Het mag niet

Misschien wel reden nummer één; het mag NIET. Nee, want hij heeft namelijk al een relatie. Des te spannender vinden wij. Jij doet er namelijk alles aan om hem over te halen om bij jou langs te komen. En dit betekent niet dat jij hem alleen een appje stuurt met de tekst; ik heb zin in je. Nee, jij doet echt je best. Iets wat hij van zijn schatje niet meer hoeft te verwachten.

Hij mist iets

Dat hij thuis iets mist is duidelijk, anders zou hij niet bij jou langskomen. Dat hij uiteindelijk maar voor één ding komt is ook duidelijk, want de rest heeft hij al. En omdat hij zich op één ding focust, en dat is de seks natuurlijk, is het niveau mega, maar dan ook mega hoog. Alsof hij alles wat hij thuis mist tot uiting laat komen in jouw slaapkamer. Helemaal niet erg toch?

Geen verplichtingen

Jullie hebben geen verplichtingen naar elkaar. Jullie willen elkaar alleen laten genieten. Dat is vooral zijn doel en omdat hij de foute persoon is geeft hij je ook net dat beetje meer aandacht wat je nodig hebt. Jij bent het namelijk HE-LE-MAAL op het moment dat hij bij jou is.

Fout quickie

Omdat het lastig plannen is om je foute man te zien, wringen jullie je wel eens in allerlei bochten om toch even te genieten van een heerlijke French kiss. En van een French kiss komt….juist ja, of dat nou op die donkere parkeerplaats is of in een stil natuurgebied. Zo gaat dat met een foute man. Best spannend toch?

Het gaat goed totdat...

Seks met een man die eigenlijk bezet is, is natuurlijk hartstikke spannend en lekker, maar dat het niet alleen maar voordelen heeft is ook een keihard feit. Het is namelijk niet de bedoeling dat je verliefd gaat worden op hem of meer van hem gaat verwachten. Als je verliefd wordt, gaat dit je pijn doen, omdat hij niet de juiste persoon voor jou is en als je meer van hem verwacht dan alleen seks, dan wordt je keihard teleurgesteld. En dat is het zeker niet waard! Heb jij wel eens seks gehad met een bezette man? Of nog steeds? _________________________________ Lees hier alle blogs van Chantal

Foto: Shutterstock - Bart 78

Reacties
Categorieën